Aaiko outfit in Amsterdam
FASHION,  LADY'S SECRETS

Aaiko rocks Print op Print

JAAA….Eindelijk gaat de temperatuur weer wat omhoog en kunnen we onze voorjaars-kleertjes tevoorschijn halen. Misschien heb je het al in huis, maar print op print combineren is nog steeds een trend die wij graag zien. En ik hou ervan 😉


Ik vind het enorm leuk om verrassende combinaties te maken en met prints is dat super tof, maar niet heel makkelijk. Het wordt vaak gezien als een hele uitdaging: Strepen, stippen, ruitjes of bloemen en dan nog al die kleuren, pff. De één trekt met gemak een printje aan, de ander vindt het toch nog wel een beetje spannend. ‘val ik niet teveel op’, ‘is dit wel weggelegd voor mijn leeftijd’, ‘lijk ik dan niet dik?. Nee, nee en neeee!!
Niet makkelijk….maar het is ook niet heel moeilijk.

Aaiko outfit in Amsterdam

Waar moet je op letten bij print combinaties?

Een makkelijk te onthouden tip is toch wel; LET OP DE KLEUREN

Die moeten of goed samengaan of dezelfde kleuren moeten in de beide prints voorkomen. Neem je een kledingstuk met streepjes laat dan die kleur terugkomen in de print die je erbij draagt.

Dus het motief mag anders zijn maar de kleuren moeten of hetzelfde zijn of harmoniëren met elkaar.

Aaiko outfit in Amsterdam

Effen maakt rustig

En als ik dan prints combineer doe ik er soms een effen gekleurd jasje, vest of open blouse eroverheen, dat maakt je de outfit rustiger. Ook een toffe grote effen kleur tas of sjaal doet het er erg goed bij.

Ruitje

Ruitjes zijn er in alle kleuren te vinden. Kijk goed naar de kleur dat het best bij je past, vooral als je het dicht bij je gezicht draagt.

Het ruitje heeft juist een hele klassieke uitstraling en kan al snel te tuttig lijken voor sommigen. Combineer hem dan juist met de wat stoerdere items zoals een grove streepbroek, een leren jasje of wat dacht je van de leopard print. Het ruitje is juist recht en strak van vorm. Volgens de ‘stijl regels’ is dit printje juist weggelegd voor de dames met wat rechtere schouders en heupen zoals bij het A en het H figuur.


Laagjes
.

Heb je een trui met een print? Dan vind ik het leuk om er een shirt of overhemd onder te dragen met een andere print. Speel met textuur. Een zijden blouse met een fluwelen broek zorgen voor de meest luxe combinatie.

Aaiko outfit in Amsterdam

Aaiko

Het woord ‘Aaiko‘ betekent in het Japans ‘geliefd’ en in het oud-Germaans ‘stoer’. Dit is dan ook typerend voor de kleding van dit merk. Je vindt het merk ook online waar het wordt verkocht bv. op de site van Jeroen Beekman. Een website moet goede voorwaarden en services? Dan zit je bij hun goed.

Aaiko outfit in Amsterdam

 

 

 

 

Shop hier de leukste fashion items van Aaiko:

 

 

 

 

 

%d bloggers like this: