Bikini body met OTTO
FASHION,  OOTD

Bikini body met OTTO

Hey Goldies! Het is af en aan zomer… het moment dat we weer kunnen rond paraderen in onze leuke bikini. Laat me een ding zeggen: wees nooit, maar dan ook nooit, onzeker over hoe je eruitziet in bikini. Ik denk dat iedereen zich stiekem druk maakt over wat andere mensen zullen vinden van hun lichaam….ik ook hoor..Helemaal wanneer het moment daar is, je tussen de strandbedjes door moet lopen en dan uiteindelijk voor het eerst met je tenen het water raakt… Vaak gevolgd door de afkeer van het koude water, maar omdat je voelt dat er honderden ogen op je gericht zijn, ga je toch maar.  En wanneer je je dan eindelijk in het water bevindt, is het héérlijk en vergeet je alles en iedereen.

Maar goed. Dat moment naar dat water toe hé, daar maken we ons toch allemaal o zo druk om.

 

Bikini body met OTTO

Waarom eigenlijk?

Ik had het vroeger ook hoor. Mijn huid was verschrikkelijk en ik durfde geen bikini aan. Wanneer ik dan over het strand moest lopen, kon ik wel janken. Maar wat mijn vertrouwen goed deed? Kijken naar anderen. Vrouwen met een aantal maten meer, meiden met acne, anderen met putten in hun billen. En guess wat? Ze straalden, stuk voor stuk. Gelukkig, vrolijk en blij in (en met) hun lichaam.

Bikini body met OTTO

 

Zo hoort het ook.

Want ook al wordt ons iedere dag het “perfecte plaatje” voorgeschoteld waardoor we beetje bij beetje gaan twijfelen aan ons eigen uiterlijk. Uiteindelijk gaat het om ons eigen plaatje en moeten we lief zijn voor onszelf. Iets dankbaarder zijn voor het leven, iets liever zijn voor ons lijf en iets minder druk maken om wat anderen eventueel zouden kúnnen denken. Het is echt heel simpel eigenlijk; je hebt maar een lichaam, dat van jou, dus wees er tevreden mee. Behandel het goed, eet goed, geniet en beweeg zo nu en dan. Meer is en wordt het niet. En dat een ander dan slanker is een mooiere huid heeft, etc. nou ennn! Zij zijn niet jou! Jij bent uniek en goed! Dat is mijn tip voor jullie.

 

Dan nu… Mijn bikini body gehuld in OTTO. Ik zeg altijd maar zo: een bikini body is gewoon een body (lichaam/lijf) gehuld in een bikini. Niets meer en niets minder. Ja ik sport en eet gezond, maar dat doe ik voor mezelf en omdat ik me daar goed bij voel. Niet omdat ik anders het strand niet op durf.

Lieve Mam

Ik bestelde laatst een aantal bikini’s bij OTTO die ik aan jullie wil laten zien. Samen met mijn lieve mam, ben ik op pad gegaan naar Scheveningen in Den Haag. Dat is eigenlijk het strand waar we het meest komen. Omdat ik mijn ouders niet heel vaak meer zie, aangezien ik in Amsterdam woon en dat gewoon wat lastiger is… Koester ik momenten als deze enorm.

Samen kletsen, lopen over het strand, foto’s maken… Mijn mam weet mij altijd op mijn mooist vast te leggen. Op de een of andere manier ziet zij mij, zoals ik mezelf ook zie. En dat weet ze altijd op beeld te krijgen. Dat heb ik niet met iedereen, want bij sommige fotografen wordt mijn lichaam heel breed, of enorm kort, mijn hoofd bol, mijn huid lelijk, mijn haar pluizig… Wat een skills er vereist zijn voor een goede foto!

Mijn Mode Tip

Bikini body met OTTO

Een bikini dragen onder je normale kleding kan trouwens ook op warme dagen dat je niet naar het strand gaat. Het badstofje zit namelijk veel fijner wanneer je een beetje gaat zweten, dan een bh die alles “opzuigt”. Geen al te lekker beeld, maar goed, je begrijpt me vast. Wanneer je dan tóch last minute een duik wil nemen, trek je gewoon je kleding uit en kun je een duik nemen. Win win!

 

Op vakantie of niet?

Qua vakantie weet ik nog niet wat ik dit jaar ga doen, omdat ik daar vanwege mijn studie niet enorm mee bezig ben geweest. Ik denk dat ik het meer ga combineren met dagjes uit in Nederland, naar mijn ouders, leuke dingen doen met vriendinnen en zelf op pad. Lekker picknicken in het park is ook echt één van mijn favoriete bezigheden hier in Amsterdam. Het Vondelpark, Sarphatipark en Museumplein zijn daar perfect voor. Neem een goed boek mee, een aantal lekkere snacks in een cooltas en een flesje water & you’re good to go.

Bikini body met OTTO

Lieverds, ik ben benieuwd wat jullie van mijn bikini’s vinden. Laat me weten wat jullie favoriete Zomerbezigheden zijn én hoe jullie denken over “bikinibody’s”.  Ik ben benieuwd… Dikke kus,

P.S.: Je krijgt op alle bad- en strandmode deze week 20% korting met de kortingscode ‘BEACHTIME’

Bikini body met OTTO

%d bloggers like this: