change - mybendel
FASHION,  LADY'S SECRETS,  NEDERLANDS

Change MyBendel – 360 oorbel combinaties

Tienduizend paar oorbellen in je kast, maar op een gegeven moment is het tijd voor: a change, een verandering. Maar wat nou als… je met slechts een paar oorbellen-sets, 360 combinaties zou kunnen maken? Dat zou een heel ander verhaal worden toch?

Toen ik de nieuwe collectie zag van MyBendel was ik meteen enthousiast.Zij hebben nu toch iets fantastisch een collectie CHANGE van MyBendel, met 9 basisstukken en allerlei hangers. Wanneer je een paar basisstukken en hangers aanschaft kun je dus oneindig combineren. Het doet mij denken aan de bedelarmbandtjes die je vroeger had, waarbij elk bedeltje een betekenis had.

 

mybendel change oorbellen

Bij mijn diploma-uitreiking kreeg ik een bedeltje, voor mijn verjaardag, vlak voor een spannende gebeurtenis of bij een goed rapport. Zo kreeg elk bedeltje een bijzondere betekenis en kon ik er een herinnering aankoppelen. Iets wat een sieraad memorabel maakt.

Change mybendel

Hetzelfde kan bij deze oorbellen. Als je iemand een basisstuk en hanger cadeau doet, kun je elke keer weer een nieuwe hanger cadeau doen, waardoor de persoon weer nieuwe combinaties kan maken. Zeker als het bij een bijzondere gebeurtenis gegeven wordt heeft het een extra betekenis. Als basis heb je de knopjes of de ringen in goud, zilver of roségoud. De hangers zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar.

mybendel change oorbellen

De oorbellen van Mybendel zijn de finishing touch van een outfit en door de vele combinaties die je kunt maken met deze basis stukken en hangers, kom je telkens weer anders naar buiten. Elegantie en vrouwelijkheid: dat is wat deze sieraden uitstralen. En wil je helemaal op chique gaan, maak je look dan compleet met een mooie ketting, armband of ring uit de collectie van Mybendel. Variërend van Stoer tot elegant.

mybendel change oorbellen

Zilver met goud, mat met gepolijst roségoud. Rond, driehoekje of staafjes en ovaaltjes. Je kunt naar hartenlust combineren en wisselen. Ze zijn blijven mooi en om het te bewijzen geeft MyBendel maar liefst 2 jaar garantie op alle Change sieraden. Ze zijn allemaal hypoallergeen en verkleuren niet. Nog een leuk weetje: je hoeft ze niet te poetsen! Hoe cool is dat.

 

Het is leuk, omdat je zo niet langer tig oorbellen hoeft aan te schaffen, maar meerdere combinaties kunt maken met de sets die je hebt. Toegeven: het zijn wel sieraden van kwaliteit waar je een beetje in moet investeren. Maar dan heb je ook wat. Je houdt ze mooi door ze telkens op te bergen in de meegeleverde stijlvolle doosjes. En geef je ze cadeau aan je moeder dan is het voortaan voor haar iedere dag Moederdag!

mybendel change oorbellen

TIP: Doe eerst je parfum op en laat deze even drogen, doe daarna pas je sieraad aan. En als je gaat sporten doe je de sieraden natuurlijk even af. Zo hou je je kettingen en oorbellen mooi. Je kunt de sieraden eventueel oppoetsen met een schone zachte doek.

 

2 Comments

%d bloggers like this: