Chloe nomade
FOTD

Chloé Nomade – FOTD

Chloé Nomade – “Heb je nou een mannenluchtje op? Ah ik vind dit zó lekker!” , “O my, welk luchtje draag je ?!” , “Oeh, wat ruik je lekker” – 3 random quotes van de velen die ik de afgelopen tijd vaak hoorde. Allemaal gingen ze over mijn grote liefde: Chloé Nomade Perfume.

[alert_info]

Wanneer ik langs mijn plankje vol prachtige luchtjes loop, roept de Chloé Nomade flacon mij al van verre. “Pak me, open me, omring jezelf met mijn luxieuze smell.” Als ambitieuze droom-reiziger is dit luchtje op mijn lijf geschreven en vanaf de eerste spray was ik verliefd.

[/alert_info]

Chloe nomade

Op dit moment kan ik dus wel zeggen dat dit één van mijn, dan niet mijn ultieme, favoriete parfum is.

Elke dag omring ik mij met Chloé Nomade, waarna ik iedereen enthousiast zie sniffen en zie afvragen waar dat lekkere luchtje vandaan komt.

 

Niet alle geuren combineren lekker met mijn natuurlijke huidgraad, soms ruikt een luchtje heel lekker op het test-kartonnetje, en wanneer ik hem dan opspuit ruikt het heel anders.. Dit is dan ook de reden, waarom je een geur altijd eerst op jezelf moet testen, voordat je het daadwerkelijk aanschaft. Maar deze matcht gelukkig perfect met mijn huidgraad 🙂

Chloe nomade
Ook heel lekker in combinatie met de douchegel! Dan blijft de geur nóg langer hangen.

De geur vind ik zelf vrij lastig te omschrijven, maar het is niet te vergelijken met de klassieke rozige, licht poederig en romantische Chloé geuren… Nee.Deze geur is fris, krachtig, een tikje mannelijk (blijkbaar).. Het is een earthy, citrys, intense oakmoss and the sweetness of the Mirabelle plum noted perfume. Herken je je daarbij in de woorden elegant en krachtig? Dan zou ik deze parfum zeker aanraden! Daarbij staat het ook nog eens leuk op je nachtkastje…

Chloé Nomade : heb jij haar al geprobeerd? En zo nee: zou dit een luchtje zijn die je zou willen proberen?

%d bloggers like this: