Cien Cellular Beauty lijn LIDL
BEAUTY,  SKINCARE

Cien Cellular Beauty lijn LIDL v.s. duurste crème ter wereld

Lieverds! Een goede huidverzorging is key, daar zijn we het allemaal over eens. Maar het ene huidje is het andere niet, waardoor de één acné heeft, de ander een droge huid en weer een ander een vette huid. 

De meeste van jullie zullen mijn acne-verhaal wel kennen. Als tienjarig meisje huilend voor de spiegel staan, omdat je zo verdrietig bent over hoe je eruitziet. Dat was mijn leven voor meer dan acht jaar. Inmiddels krijg ik zelfs complimentjes over mijn huidje omdat iedereen het er zo goed uit vindt zien. Zo zie je maar, uiteindelijk komt het goed, echt waar.

Als je tien keer een andere crème probeert á 20 euro, en ze telkens niet goed werken… gaat je dat veel geld kosten.
Nu met dit gure, koude, nare winterweer (don’t get me wrong, ik houd van fluffy coats en het onbeperkt kunnen drinken van warme chocolademelk) is mijn huid nogal van slag. Droog en wat rood. Echt heel vervelend! Want ik wil gewoon een mooie huid. Maar welke crème ik moet kiezen? Geen idee. Dus ik ging op zoek.

“Toen kwam Lidl op mijn pad en vertelde mij over hun gezichtsverzorgingslijn, genaamd: Cien Cellular Beauty. Naast het beste fruit en groente, zouden zij nu ook een verzorgingslijn van zeer goede kwaliteit verkopen. En die wilde ik graag uitproberen.”

De Cien Cellular Beauty lijn bestaat uit een  dag- en nachtcrème, serum, en mousse voor de ogen. Volgens beautygoeroes is de lijn exact hetzelfde als de La Prairie Cellular Radiance Cream. Dit is de duurste crème ter wereld en kost maar liefst €550,-. (SAY WHAT). Ook al heeft de lijn niet hetzelfde prijskaartje, de ingrediënten en werking zouden dus precies hetzelfde moeten zijn. Luxe en een gouden uitstraling waren nog nooit zo makkelijk te verkrijgen:-)

Ik heb de crème nog niet heel uitgebreid kunnen testen (aangezien het minimaal een maand duurt voordat je verbetering kunt zien in je huid), maar dat ga ik de komende tijd zeker doen. Wel vind ik de crèmes erg lekker aanvoelen en ben ik tot nu toe zeer tevreden. Verder is de oogmouse heel verkoelend en trekt het serum snel in. Al met al zeer positief dus.

Cien Cellular Beauty lijn LIDL

Mocht je nou enthousiast geworden zijn en denken: ik moet die crème hebben. Al is het maar om het uit te proberen.
Sla dan heeeel veel en heeeel snel in, want de Cien Cellular Beauty line ligt 10 december in alle Lidl winkels (maar het is op = op, dus je moet er gauw bij zijn).

Productinformatie:
dagcrème – € 3,99 p/50ml
Nachtcrème – € 3,99 p/50ml
Serum – € 3,99 p/30ml
oogmouse – € 3,99 p/15ml

Liefs en laat me weten of je de lijn gaat uitproberen!

*Dit artikel bevat gesponsorde links die mij helpen om deze blog in de lucht te houden, bedankt dat je mijn blog en werk steunt <3

%d bloggers liken dit: