clinique pep start
SKINCARE

Clinique Pep Start – Winter o’clock

♥ Tic toc, it’s Winter o’clock! One hour more to spend, curious how my day will look? Spoiler: i start with my Clinique Pep start ♥

[accordion][panel num = “1” title=”Scroll down to read the translation”]  [/panel][/accordion]

A pep start with Clinique Pep Start

Tic, tac, it’s winter o’clock en dat is goed nieuws, want de klok is een uur teruggedraaid, wat betekent… Dat we één uur meer kunnen (konden) slapen! Of deden we iets anders? Hoe ik mijn dag van “25 uur”  ga beleven? Ik vertel het je!

Vandaag sta ik “extra vroeg op”: om 07:30 uur.  Normaal sta ik half negen op (en voor mijn gevoel is het ook zo laat), maar vandaag hebben we dat uurtje extra en die ga ik optimaal benutten! Ik gooi wat koud water in mijn gezicht om wakker te worden en trek mijn fluffy Hunkemöller trui-jurk aan. Het is nu gewoon alweer koud in huis, dus geen blote voeten meer, maar gezellig warme sokken.

Er ligt een heerlijk ontbijtje op me te wachten, die ik onder het genot van een warme kop rooibos-aardbei-slagroom thee (dat bestaat dus écht), lekker op eet.

clinique pep start

Dan begint de dag pas echt.

Om 10:00 uur zoek ik een up-beat muziek playlist op [lees mijn artikel voor Hunkemöller, waar ik een hele toffe playlist heb samengesteld] en doe ik mijn favoriete Pilates oefeningen van Winsor. Al jaren zijn deze oefeningen mijn favoriet en iedere keer kom ik toch weer tot de conclusie, dat pilates mijn ding is.

Om 11:00 uur heb ik heerlijk gedoucht. Na het douchen is het tijd om mijn huid lekker te verzorgen. Ik was en scrub mijn huid met de Clinique Pep start 2-in-1 Exfoliating Cleanser Deze kun je elke dag gebruiken, omdat het een cleanser en exfoliator in één is.
Clinique Pep Start

Nadat ik mijn huid goed heb schoongemaakt doe ik de Hydroblur Moisturizer op. Een perfecte basis voor onder je eventuele make-up en hij matteert ook meteen.  Als finishing touch: wat Clinique Pep Start Eye Cream voor een frisse blik in 3 seconden. Deze producten komen uit de nieuwe Clinique Pep start lijn, die ik pas heb ontdekt.

clinique pep start

clinique pep start

clinique pep start

Clinique Pep Start

Om 12:00 uur werk ik aan mijn studie: de tentamens komen er weer aan. Naast dat er geleerd moet worden, moet ik ook verslagen & moodboards maken en ga zo maar door #busylife.

Rond 15:00 uur ga ik langs bij een vriendin. Gezellig kletsen we over de laatste ins en outs. Opnieuw: onder het genot van een lekkere kop thee én een stukje zelfgemaakte appeltaart (dit staat al op de planning). Héérlijk. Vooral wanneer je hem zelf maakt en het hele huis naar kaneel ruikt…
clinique pep start

Weer thuis

Om 17:30 zit ik als het goed is weer thuis op de bank, naast de openhaard en lees ik een heerlijk boek… Van een heerlijke frisse start met Clinique Pep start, tot het lekker ontspannen bij de haard, vergezeld door een goed boek (en mijn lieve hondje).
Deze dag is een cadeautje.

Clinique Pep Start

Let me know! Hoe ziet jouw extra lange dag eruit?

En had jij al van Clinique Pep start gehoord?  XO

[accordion][panel num = “2” title=”The translation”]

Clinique Pep-start Winter oclock

A pep start with Clinique Pep-Start

Tic, tac, it’s winter o’clock and that’s great news, because the clock turned one hour back, which means… We could sleep for one more hour! Or did we do something else? How I’m going to spend my 25 hours today? I’ll tell you!

Today I get up extra “early”: at 07:30 o’clock.  Normally I get up at 08:30 (and today it also feels like that), but we have that one hour extra and I’m going to make optimal use of it! I splash some cold water in my face to wake myself up and put on my fluffy Hunkemöller sweater-dress. It’s extremely cold at home again lately, so no more bare feet, but cosy warm socks for me.

Afterwards, a delicious breakfast is waiting for me. Which I’ll enjoy to the max while enjoying a cup of warm rooibos-strawberry-whipped cream tea (which réálly does exist).

The day really starts now

At 10:00 o’clock, I look for an up-beat music playlist [read here my article for Hunkemöller, where I selected my favorite songs for you] and then I’ll do my favorite Pilates exercises from Winsor. All these years, these exercises have been my favorite. Each and every time I come to the same conclusion: Pilates is my thing.

At 11:00 o’clock I take a nice shower and afterwards… it’s time to take care of my skin. I was and scrub my skin with the Clinique Pep-start 2-in-1 Exfoliating Cleanser (it’s for everyday use, because it’s a cleanser and exfoliator in one). Ones I’ve cleaned my skin real carefully, I put on the Hydroblur Moisturizer (a perfect base for under your make-up, plus it matifies instantly). As finishing touch: some Clinique Pep-Start Eye Cream for a fresh easy breezy look in 3 seconds. All these products are from the new Clinique Pep-start collection, which I just discovered.

At 12:00 o’clock I am working on my study: exams are near and apart from the learning-part, I also have to make reports & mood boards and so on #busylife.

Around 15:00 o’clock I’m meeting up with my bf. Having fun, talking about the latest ins and outs. Again: while enjoying a cup of tea ánd a piece of home-made apple pie (we already scheduled that part), delicious. Especially when you make it yourself and your whole house smells like cinnamon.

Home again

At 17:30 o’clock, I’ll probably be home again, lounging on my couch, next to the fireplace, reading a great book… From a fresh start with Clinique Pep start, to relaxing at the fireplace, accompanied by a good book (and my sweet little chihuahua). This day is a gift.

Let me know!  How does your extra-long day look like?
And did you hear about Clinique Pep Start before? XO

[/panel][/accordion]

*Photography by Camema
**Wearing Hunkemöller

40 Comments

%d bloggers liken dit: