Laatst was ik in den Haag en probeerde ik “Club Vers” uit. Wat een geweldige zaak! In dit artikel vertel ik jullie er meer over

Na een ochtendje heerlijk shoppen in Den Haag, was het tijd voor een lekker wijntje en lunch. Ik zag het voorbij komen en wist: hier moet ik heen. Club Vers in Den Haag. De naam suggereert al veel, maar was het ook vers? YES it was.

club vers den haag

We begonnen met een lekkere kop thee: basilicum met kaneel. MEN, wat is dat een lekkere combinatie! We ploften neer op deze retro chique fauteuils en genoten van het heerlijk stadse uitzicht van Den Haag. De zaak is heel open, maar toch ook gezellig en knus. Je hebt allemaal hoekjes waar je gezellig kunt zitten, dat van ons was op een verhoging. Bij de ramen heb je het beste licht voor foto’s, maar wil je het allemaal wat knusser, dan kun je ook prima in een donkerder hoekje terecht.

club vers den haag

BAM! Nou… dit was me een lunch hoor. Zó lekker en.. vers. We kozen voor een witte wijn die tussen zoet en droog in zat, mijn favoriet. Daarbij bestelden we allemaal gerechtjes om te delen.

club vers den haag

club vers den haag

Did someone say “halleluja”? 

Heerlijke pancakes met een kokosslagroom sausje en een smoothiebowl met vruchtjes en granola.

club vers den haagclub vers den haag

Daarna hartig: haloumi frietjes met tzatziki (dat was niet helemaal ons ding); avocado toast (echt heerlijk, met chili vlokken, olijfolie en bieslook); bietenballen (bitterballen maar dan met biet in plaats van vlees/ragout). Heavennn! Daarna had ik geen honger meer haha.

De prijzen zijn ook goed te doen, het restaurantje is vlakbij Den Haag HS en het eten is top. Kortom: een aanrader