DETOX,  LADY'S SECRETS,  REVIEWS,  STYLE

Coolsculpting hoe werkt dat

Coolsculpting breekt vetcellen definitief af
op plekken waar het jou stoort of in de weg zit.
Maar komen ze weer terug? lees door….

Komen vetcellen terug?

Het antwoord is ‘nee’. De vetcellen die weg zijn, blijven echt weg. Natuurlijk is mijn advies altijd gezond te eten en goed te bewegen. Daarbij hoef je niet overdreven te gaan diëten, maar let gewoon op wat en hoeveel je eet.

Na het zestiende levensjaar maakt het lichaam geen nieuwe vetcellen aan.Maar met diëten worden vetcellen kleiner.  Coolsculpting breekt vetcellen definitief af op plekken waar dat storend is of in de weg zit. Op de behandelde plekken zal vet niet opnieuw opgeslagen worden. Ook niet wanneer je weer aankomt. Echter kan het zich dan op ‘vreemde’ plaatsen ophopen.

Vetcellen echt weg?

Na het zestiende levensjaar worden er dus geen nieuwe vetcellen meer aangemaakt. Als je aankomt worden de vetcellen groter, diëten zorgt voor een kleiner volume van de vetcellen.
Met Coolsculpting worden de vetcellen definitief bevroren en afgevoerd. Door de koude behandeling sterven de vetcellen af en worden via een natuurlijk proces afgebroken en afgevoerd.
Deze vetcellen komen niet terug. Het antwoord is dus ‘ja’, de vetcellen verdwijnen echt blijvend.

Coolsculpting claim

Goed om te weten

Alleen Coolsculpting van medisch fabrikant Zeltiq maakt gebruik van de gepatenteerde Cryolipolyse techniek.
Naast de SlimFreezer zijn er meer apparaten die Cryolipolyse effecten claimen, echter tot op heden is alleen de Coolsculpting apparatuur goedgekeurd door de FDA. Volgens de consumentenbond.

Kosten Coolsculpting

Een voorbeeld is: Geen prijsverschillen tussen kin, buik of benen en als je in de laagste staffel zit blijf je de laagste prijs betalen. :

  • €  580 per cycle (1 – 4 cycles)
  • meer cycles extra korting (5% – 20%)
  • laagste prijs is € 465

Veilig op lange termijn?

Er zijn al meer dan 1 miljoen behandelingen uitgevoerd. Daarnaast zijn er tal van klinische studies uitgevoerd door onafhankelijke universiteiten en artsen.
Diverse van deze onderzoeken zijn te vinden op Scientific research Zeltiq

Een bijzonder onderzoek van een behandelde man door Dr Bernstein vond dat:
– bij één zijde wel behandeld en aan één zijde niet, hij in een aantal jaren eerst dunner werd en daarna dikker

Meer bekijken?
Zie de klinische studie naar gemiddeld verlies van vetcellen , een studie naar de effecten op de lever en een wetenschappelijke studie hoe je  de contouren van een lichaam voor de langere termijn kan verbeteren.

Mijn advies? Wacht liever nog een paar jaar met het boeken van een behandeling. Zodat je zeker weet dat het geen kwaad kan en
je echt resultaat zult zien, dat blijvend is zonder risico.
Tot die tijd zorg gewoon goed voor jezelf en eet gezond!

%d bloggers like this: