Desenio woon inspiratie - LADY GOLDAPPLE
STYLE

Desenio posters woon inspiratie


Hiermee werk je aan je zichtbaarheid en bouw je aan jouw merk cq bedrijf.

Terug van Parijs en nu wonend in mijn nieuwe paleisje in Amsterdam. Natuurlijk is mijn studio niet compleet zonder leuke woondecoratie.. en dus laat ik jullie vandaag mijn nieuwe Desenio posters zien

Desenio woon inspiratie - LADY GOLDAPPLE

Hier was ik stiekem (opnieuw) bij desenio.nl aan het shoppen voor een leuke poster in mijn keuken. Hoe die eruit ziet, zien jullie binnenkort in mijn hometour video!

Ik vind het heerlijk in mijn nieuwe studio [lees hier hoe je een kamer/studio vindt in Amsterdam], s’ avonds kijk ik uit op de skyline van Amsterdam. Bootjes varen langs mijn huis, vliegtuigen hoor ik hier ook iets vaker (vlakbij Schiphol natuurlijk) en het leeft hier echt in de stad. Het enige waar ik nog een beetje aan moet wennen is het verkeer. Mijn fiets (inclusief vet dik motorslot) staat voor de deur geparkeerd, maar man man man.. Vanuit de supermarkt moest ik naar de overkant zien te komen en ik zag niet eens hoe dat fietspad liep! Toen auto’s mij voorbij bléven razen en ik het nog niet had uitgevogeld, ben ik maar met mijn fiets aan de hand op de stoep gaan lopen (lol).

Over auto’s gesproken.. De poster met de auto heet “Vintage surf car poster” en doet me zo erg denken aan vakantie! Lekker surfen of zeilen, genieten van het zonnetje. Jammer genoeg is de zomer alweer bijna voorbij, maar met deze poster kijk ik alweer uit naar de volgende vakantie…

Desenio woon inspiratie - LADY GOLDAPPLE

En op een schaal van één tot tien..

Hoe erg lijkt mijn knot op die van de poster! Ik zie het pas nu ik dit artikel aan het typen ben, wat wel aangeeft hoe erg deze Desenio poster bij mij past haha..A Beautiful Chaos is my kind of perfect.Al ga ik wel proberen, nee.. ik ga ervoor zorgen, dat mijn studio nice & clean & very much opgeruimd blijft. Wanneer je op jezelf woont en fulltime werkt is opruimen nog wel eens een dingetje.. maar meteen doen is echt belangrijk!

De andere poster met de bloemen, heet Spring Flower poster. Bij mijn ouders thuis staan er altijd van die leuke bloemen, dus door die poster voelt het toch een beetje als mijn andere thuis (en daarbij kleuren ze tof bij de knot-poster).

Mocht je zelf ook je huisje/kamer willen oppimpen met leuke posters en lijsten..op Desenio.nl posters.

Liefs en een dikke knuffel, CharissaDesenio woon inspiratie - LADY GOLDAPPLE

%d bloggers like this: