Selflove-Wednesday

Films die je moet zien in de bios 2019

Hey Goldies,

Het is vandaag weer woensdag en dat betekent: een nieuw selflove artikel. Vandaag me-time en lekker films kijken in de bios!

Selflove voor mij, is lief zijn voor jezelf.

Jezelf verwennen, maar ook jezelf pushen en uitdagen wanneer dat moet. Zo moet je sommige dagen vrijhouden. Zodat je dingen kunt doen die je wilt doe. Of zodat je niks hoeft te doen, ook weleens fijn. En andere dagen schop je jezelf uit bed, doe je een heerlijke workout en ben je klaar om de dag weer te veroveren.

Eén van de dingen die ik graag doe op ‘luie’ dagen of avonden, is een filmpje kijken. Uiteraard is het makkelijk en chill dat thuis te doen, doe ik vaak… Maar nog leuker is om naar de bios te gaan. Alleen of met anderen, maar ik daag je uit; ga eens alleen.

Trakteer jezelf op die heerlijke bak met gemixte popcorn: zoet en zout. Ja dat is er echt en I freaking love it.  Wacht tot de zaal opengaan en geniet van 1,5 uur me-time.

Welke films je moet zien

Als je geen idee hebt welke films je moet zien, dan zijn hier een aantal films die nu draaien of binnenkort.

Films die je moet zien in de bios 2019

Yesterday |Comedy/Music/Family|

Hier ben ik voor het laatst naartoe geweest. Mijn date vroeg me: ben je gek op de Beatles?

Dus ik verwachtte dat het een soort autobiografische docu zou zijn. Maar niks was minder waar. De film is ontzettend leuk, grappig. Zelfs als je geen enorme fan bent van ‘oudere’ (ICONISCHE) muziek, zal deze film je niet teleurstellen. De film gaat over een jongen die probeert door te breken in de muziekwereld. Door het zingen en spelen van Beatlesmuziek! Helaas… lukt hem dat niet helemaal. Totdat hij op een dag een fietsongeluk krijgt en de wereld opeens veranderd is. De Beatles hebben nooit, maar dan ook nooit bestaan in deze nieuwe wereld.

En iedereen die ‘zijn’ nummers hoort, valt in katzwijm. Nou hoe dat verder afloopt ga ik niet verklappen. Maar het is absoluut een aanrader.

Films die je moet zien in de bios 2019

Aladdin | Disney/Adventure/Family|

Aladdin is het spannende verhaal van de charmante Aladdin. De moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst. Het speelt zich af in de fictieve havenstad Agrabah. Waarschijnlijk een film die we vroeger allemaal wel een keertje hebben gezien. Echter nu geen animatie, maar met acteurs verfilmd tot een waar Disneysprookje.
Funfact: de geest wordt gespeeld door Will Smith, moet je zien dus.

Films die je moet zien in de bios 2019

The Lion King | Disney/Adventure/Family|

In de nieuwe Disney Live Actionfilm van regisseur Jon Favreau, reist The Lion King naar de Afrikaanse savanne. Dit is waar de toekomstige koning is geboren. Simba, hij adoreert zijn vader koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Wat ik zo bizar vind met Disneyfilms waar dieren zo echt zijn nagemaakt, is dat je bijna niet ziet dat het geanimeerde beelden zijn. Je leeft mee met de dieren, je voelt verdriet en pijn… Bij het kijken van de trailer moest ik al bijna een traantje laten hahaha. Ik denk dat hij wel veel lijkt op het origineel, dus als je dat een mooi verhaal vond, zal je deze ook zeker waarderen.

Films die je moet zien in de bios 2019

-Uit de bios- Longshot | Comedy/Action|

Charlotte Field (Charlize Theron) is een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld – btw MAN, wat een ongelofelijk knappe vrouw, niet te doen gewoon. Ze is een slimme, verfijnde en succesvolle diplomaat met talent voor … nou ja, eigenlijk alles. Fred Flarsky (Seth Rogen) is een vrijgevochten journalist met talent voor problemen. Een film waarbij je in een deuk ligt…. En blijft. De hele zaal ging los I swear, en nadat we de première hadden gezien, zeiden mijn vriendinnetje en ik tegen elkaar: oké, die gaan we nog eens zien.

in de bios 2019

-Uit de bios- The Hustle | Comedy |

In de hilarische komedie The Hustle volg je als kijker twee vrouwelijke oplichters, gespeeld door mijn twee favoriete actrices: Anne Hathaway en Rebel Wilson. Zij ontmoeten elkaar per toeval en zijn totáál verschillend.

die je moet zien in de bios 2019

Mocht jij nog leuke films weten die ik en de andere lezers moeten zien: laat dit dan weten in een leuke reactie onder dit artikel.

 

Liefs!

4 Comments

Wat vind je er van?

%d bloggers liken dit: