generator hostels
FASHION,  TRAVEL

Generator Hostels – Partyhardy @ the Oosterbar

♥ Last Friday was fabulous. I stayed in the Generator Hostels, shot multiple fashion-editorials with Haluk and partied all night long with Glitziegal and Amanda from Fashionchick! Showing it all ♥

Vorige week vrijdag was te gek. Ik verbleef bij Generator Hostels, shootte fashion editorials voor o.a. Topshop en was uitgenodigd voor een supertof openingsfeest bij de Oosterbar.

Onderweg naar Amsterdam las ik al jullie leuke reacties op mijn nieuwe haar #lief! Aangekomen bij Generator Hostels, keek ik mijn ogen uit. Wát een uitzicht. Het Oosterpark is nu zo ontzettend kleurrijk en mooi, met alle bladeren op de grond ziet het er echt uit als een herfstplaatje. Ik “snapte” wat op Instastories, liep naar binnen, checkte in en verkende Generator Hostels… Het was druk met jongeren, maar ook ouderen en gezinnen verbleven er.

Ik keek alvast rond voor wat fotogenieke plekjes en geloof me, die waren er genoeg. Eenmaal aangekomen in mijn kamer, zag ik dat er goed voor me gezorgd was: een “Feed me I’m VIP”-eetbon, hapjes, drankjes en een flyer met alle ins en outs over het feest.
Veel tijd om te “tutten” had ik niet, want om half vijf stond Haluk op me te wachten [klik hier om onze vorige resultaten te bekijken]. We hebben hele gave fashion editorials geshoot, voor onder andere Sooco Footwear en Topshop.

De sfeer in Generator Hostels was ontzettend fijn, omdat het jong, gezellig en een beetje hipster was, maar toch ook relaxt. Verder zijn ze er allemaal op de hoogte van de leukste plekjes, eettentjes en shops, dus wanneer ik meer tijd heb, ga ik daar zeker een keer gebruik van maken.

Na het shooten ging ik lekker dineren bij de bar: lamsvlees, naanbrood en aubergine: yummie! Ik had nog wat tijd over, dus ben even gaan relaxen op mijn kamer.

Rond half 11 was het tijd om richting “floor -1” te gaan; ik was uitgenodigd voor de opening van de Oosterbar. De lekkerste beats werden gedraaid en samen met o.a. Wadie en Jolien van Fuse en Glitziegal en Amanda van Fashionchick, ben ik helemaal los gegaan.

Rond half 4 ben ik teruggegaan naar mijn kamer en ook al was de nacht nog zo kort: ik werd heerlijk wakker in mijn zachte bedje bij  Generator Hostels. Donderdag zijn de Zalando Style awards waar ik ook bij aanwezig zal zijn, houd mijn instastories dus in de gaten voor wat leuke peeks!

Zie hieronder mijn party outfit:

 

generator hostels


generator hostels generator hostels generator hostels generator hostels

Ik droeg:
Velvet top – Topshop
Velvet rok – Topshop
Kettingen – Vintage
Tas – Paul’s Boutique
Schoenen | Sooco Footbar | Poelman [click]

Have you ever been to Generator Hostels? XO

*Photography by Haluk

26 Comments

%d bloggers liken dit: