Hey Goldies! Vandaag is het tijd voor wat gezellige interieur inspiratie. Winter is dé tijd om het allemaal wat romantischer en knusser aan te kleden, maar hoe je dat doet? Lees je nu! 

Winter is echt het gezellige seizoen om alles knus te maken. Grote fluffy dekens, heel veel geurkaarsen (kaneel of appeltaart, YUM), winterproof-plantjes, Kerstlichtjes, houten details, van die sinaasappelschijfjes (decoratief), mos, kussentjes, noem het maar op. Daarom ga ik altijd naar Pinterest om wat inspiratie op te doen, maar ook windowshoppen helpt mij hierbij. Gezellig kijken hoe de etalages zijn ingericht, binnenstappen bij vintagewinkeltjes, bloemenwinkels voor de winterplanten en andere plekjes waar je inspiratie op kunt doen (zoals een verstopt cafeetje bijvoorbeeld.) Vooral licht is heel erg belangrijk, want wanneer een kamer overbelicht is, is het verre van gezellig. Maar een kamer die te donker is, is niet functioneel. Dan zie je namelijk niks en kun je niet genieten van je nieuwste boek. Daarom raad ik aan om voor een mix te gaan van lampen en kaarsen. Dat heb ik met mijn studio in Amsterdam ook gedaan. Hieronder vind je wat leuke sfeerbeelden.

Qua belichting ben ik gek op van die industriële of vintage-look lampen, omdat ze je woonruimte een gezellige sfeer geven. De lampen die je hieronder ziet, vind ik ook heel cute en geven een beetje dat sfeertje. Ze zijn van de site Straluma (hier kun je interieur-items kopen, maar ook lampen). De lampen hieronder vind je op de wandlamp pagina. Ik laat jullie binnenkort trouwens zien hoe mijn huisje er nu uit ziet en voor welke items ik heb gekozen om het gezellig te maken. Waarschijnlijk doe ik dat in een home-tour video op mijn YouTube kanaal (@LadyGoldapple). Maar voor nu, hoop ik dat jullie wat gezellige interieur inspiratie op hebben gedaan. Hoe maak jij jouw huis Winterproof? Zijn er nog winkels of andere leuke webshops die ik moet bezoeken? Let me know!

 

Dikke knuffel,

*Dit artikel bevat gesponsorde links die mij helpen om deze blog in de lucht te houden, bedankt dat je mijn blog en werk steunt <3