Goldapple-pr

GOLDAPPLE PR is een Marketing & PR Agency gevestigd in Amsterdam, gespecialiseerd in Lifestyle -Travel- & Fashion-merken. Wij ontwikkelen PR strategieën en genereren publiciteit voor nationale en internationale producten, merken en bedrijven.

Verzorging van A tot Z.

Er zijn nog steeds veel bedrijven die hulp nodig hebben bij hun socials. In overleg creëren wij een professionele strategie.

Goldapple-PR is jouw nieuwe marketing en PR agency, gespecialiseerd in Inflluencer Marketing en community management.

Je wil graag vaker in de media komen. Je social media kan wel een boost gebruiken. Ben je een nieuw merk of wil je een product lanceren? Wij helpen jou bij jouw marketing en communicatie.
Wij bekijken de mogelijkheden voor het inzetten van influencers en ambassadeurs voor jouw merk en zoeken graag naar passende partnerships. We spelen slim in op trends, zetten de juiste media in en benutten zo de kracht van influencers en partnerships.

Bekijk onze specialisaties:

Wist je al dat we ook de content kunnen creëren voor jouw merk?
Wij zoeken de locatie + eventueel benodigde modellen, doen de styling, art direction, story content, fotografie, editing en project management. Volledig verzorgd dus.

Als influencers weten wij als geen ander hoe de social media/ influencer world werkt en wat de laatste ontwikkelingen zijn.

Wil je meer weten over wat wij allemaal voor je kunnen betekenen?
Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

By appointment only:

Your name and company:*
E-mail:*
Website:
Subject:*
Message:*