Gracys - hotspot Rotterdam
FOOD & DRINKS

GRACYS – hotspot in Rotterdam

Een American diner waar je de lekkerste milkshakes kunt drinken en lekkere (vegan) burgers met frietjes kunt eten? Allemaal mogelijk. Ook in Nederland? YES! Gracys in Rotterdam is dé hotspot waar we het vandaag over gaan hebben… 

Gracys - hotspot Rotterdam

 

Wanneer je aan komt lopen bij Schouwburgplein zie je:

allerlei zaakjes, een mega groot veld van kunststof gras met allerlei aparte prints én de bioscoop. Loop een stukje verder en men aanschouwt: GRACYS. Aangegeven met een heel apart zwart/roze bord, niet te missen.

Als je dan naar binnenloopt weet je niet wat je ziet. Een echte American diner met jaren 60 vibes.. maar dan in Nederland. Het bestaat, en het is lekker.. maar écht.

 

Gracys - hotspot Rotterdam

En laten we eerlijk zijn..

Stiekem willen we allemaal zo’n foto maken als bovenstaande. Toch? Helemaal na het zien van de populaire serie Riverdale. Nadat je slagroom dan van je glaasje is gedropen, kun je aan het echte werk beginnen: het opdrinken van de overheerlijke shake. Goed voor de lijn? Mwah.. Lekker? Ohhh yes.

 

Gracys - hotspot Rotterdam

Samen met mijn fotografe nam ik een hamburger (ik de vegan, mijn fotografe die met blauwe kaas) en frietjes.

Zeker lekker en de vegan hamburger proefde net als een echte hamburger trouwens. Daarbij heb je zelfs de keus om volledig vegan te gaan  (zoals vegan mozzerella frietjes, vegan wafels met fruit en vegan slagroom, vegan shake.. Vegan paradise. I’m telling you)

En dan het interieur…

gracys interieurIk ben fan. Echt. Helemaal. Daarbij kun je ook voor een arrangement kiezen waarbij je: lekker gaat eten bij Gracys én een leuk filmpje pakt. 2 in 1 en dat op 3 meter loopafstand. I-de-aal als je het mij vraagt 🙂

 

Tell me! Ooit al eens bij Gracys American diner geweest? Of ben je na het lezen van dit stuk van plan om te gaan?

%d bloggers like this: