FOOD & DRINKS

Hét Starbucks drankje dat naar Kerstboom smaakt

Er is een nieuwe smaak op de markt gebracht: een Starbucks drankje dat naar… jawel, Kerstboom smaakt.

Het Starbucks drankje heet Juniperlatte en schijnt dus naar Kerstboom te smaken. Of dat nou is wat je het liefste drinkt… Geen idee, maar ludiek is het zeker.

“Our signature espresso and steamed milk mingle beautifully with juniper syrup. This beverage has a light, pine-like flavor with delightful citrus undertones. We cap this latte with velvety foam and accentuate the remarkable flavor with a dusting of pine-citrus sugar.” – Aldus starbucks zelf

November/ December zijn dé maanden waarin iedereen in de feeststemming probeert te komen en massaal geld uit gaan geven aan lekkernijen. Alles om ons warm te houden en dat winterlaagje te voeden (niet opzettelijk, maar we doen het wel. Geef maar toe.)

Daarom komen ketens als Starbucks massaal met gekke smaken die iedereen moet proberen. Of het lekker is? Geen idee, en helaas komen wij daar in Nederland ook niet achter… want het is alleen in de US en Canada beschikbaar. Toch vond ik het te leuk om het niet met jullie te delen.

Welke smaak wél heel lekker is en die ze zeker weten verkopen is de Gingerbread latte. Ook nieuw en zeker verkrijgbaar in Nederland zijn:

  1. De Salted Caramel Brownie Hot Chocolate (OMG)
  2. De Christmas Brulee Latte (SAY WHAT)
  3. Toffee nut latteHOL_18_04_Hero_Holiday_Beverages_NLNL
Laat me weten als je één van deze smaken hebt geprobeerd en of ze lekker zijn! Dan ga ik misschien ook om te proeven (want ik moet eerlijk bekennen dat ik één van de weinige personen ben die bijna nooit naar de Starbucks gaat… #Oeps. Heeft ook te maken met het feit dat ik geen koffie kan drinken, want: intolerant)

 

KUS!

%d bloggers like this: