♥ Last thursday I was asked by Hunkemöller to do a photoshoot for their new hosiery collection. I’m showing you some sneakpeeks…
[ NL / EN ]

Happy Monday! Klaar om de nieuwe week weer vol gas in te gaan?
Vandaag een kleine #throwback naar vorige week donderdag. Ik was door Hunkemöller gevraagd om te komen shooten voor hun nieuwe “ target=”_blank”>Hosiery collectie“. Deze zal vanaf half Oktober in de winkels liggen. Spoiler: Ze zien er allemaal super tof uit

Toen ik onderweg was naar het mooie Hoxton Hotel, vergezeld door mijn target=”_blank”>Ted Baker koffertje van Duifhuizen. Herinnerde ik me het nieuwsbericht over koffertjes in Amsterdam. Mensen die klaagden omdat ze 24/7 het geluid van rollende koffertjes hoorden. Dat moet ook best vervelend zijn, maar je koopt niet voor niets een koffer op wieltjes. Het is zwaar om zo’n ding te tillen, en ook ik stapte kittig door terwijl mijn koffertje achter me aan rolde.

Aangekomen bij het hotel, verbaasde ik me over het feit dat er zoveel mensen in het hotel aanwezig waren. Het Hoxton is dus ook heel gezellig om gewoon wat te eten of drinken. Ik moest in kamer 419 zijn en werd verwelkomd door het Hunkemöller team. Mijn haar werd lekker wild gemaakt en mijn make-up werd ook heel tof gedaan. Terwijl ik daar zat, keek ik uit het raam en zag een Aziatisch vrouwtje in een kamer tegenover dat van ons, naar ons staren. Toen ik de meiden erover vertelde en we haar allen zagen, verdween ze naar de zijkant… maar stak toch nog een paar keer haar hoofd om de hoek. Zo grappig!

Nadat mijn haar en make-up waren gedaan, kozen we de uiteindelijke outfit uit en kreeg ik een hele mooie panty aan van de nieuwe hosiery collectie. Ook de locatie was erg tof en de fotograaf was top, net als Phoebe die mijn sneakpeek foto’s heeft gemaakt (thank you!). Af en toe moesten we de shoot even staken, omdat we in een drukke straat fotografeerden en er steeds mensen langs/doorheen/omheen liepen.

We moeten samen nog even wachten op de resultaten, maar hier zijn alvast wat sneakpeeks van de hosiery shoot!

Happy monday! Ready to kickstart this new week?
I’m doing a little throwback to Last Thursday. I was asked by Hunkemöller to do a photoshoot for their new target=”_blank”>hosiery collection. They will be in stores half October! Spoiler: they’re all looking fabulous

When underway to the beautiful Hoxton Hotel in Amsterdam, accompanied by my target=”_blank”>Ted Baker trolley. I remembered the news item about trolleys in Amsterdam. People complained, because they heard trolleys in their streets 24/7. It must be quite annoying to hear that sound al the time, but you don’t buy a suitcase or trolley for nothing. It’s heavy to lift such a thing, and also I sprucely walked down the streets. While my trolley rolled behind me.

Once arrived at the hotel, I was amazed by the amount of people in the hotel. Turns out, the Hoxton is also really nice to just eat or drink something. I had to be in room 419 and got welcomed by the Hunkemöller team. They made a messy voluminous look of my hair and also my make-up got done really cool. While I was sitting there and looked out of the window, I saw an Asian woman in a room accross ours, staring at us. I told the ladies about it and when we all saw here, she moved to the side of her room…. but still popped her head around the corner now and then. So funny!

After my hair and make-up got done, we chose the final outfit and I got to put on beautiful hosiery. Also the location was very nice and the photographer was great, just like Phoebe who took care of my sneakpeek photo’s (thanks babe!) Now and then we had to quit shooting, because of people passing by/through/around.

Together we have to wait for the final results, but here I have some sneakpeeks from the hosiery shoot for you!

Hosiery shooting for Hunkemöller Hosiery shooting for Hunkemöller Hosiery shooting for Hunkemöller

*Photo’s made by Phoebe