FASHION

Kick-off AFW september 2018

Het is weer die tijd van het jaar, Goldies!

 

AFW gaat vandaag van start. Dit maal in een nieuw jasje en ook de locatie is verandert. Er gaan maanden van voorbereiding aan vooraf. Morgen is de kick-off. Het was van belang grote namen aan te trekken en dat is gelukt. De locatie is verplaatst naar het Museumplein te Amsterdam, waar iedereen kan meekijken door middel van een groot scherm. Terwijl genodigden binnen de shows bijwonen.

Dit jaar is AFW onder leiding van Danie Bles naar een nieuw niveau gestegen. Danie Bles is een bekende modestyliste. Ze komt uit een echt fashion-gezin met een vader als agent met verschillende modemerken en een moeder als kledingontwerpster.

Zoals Danie Bles vertelde bij 5 uur-live op RTL-4; De uitdaging is alles samen te laten komen het commerciële is nieuw dit jaar. De missie is gezien worden, zo is er een FW-menu in verschillende eet-cafes en restaurants zoals George te Amsterdam.Er worden 60 kaarten weg gegeven waarmee een tour gewonnen kan worden door niemand minder dan Blogger/ instagrammer Linda Tol.

Naast Zoë Karssen zien we o.a. Hudson Bay, Lidl met de collectie van Heidi Klun en 10days met streetwear.

De grote kick-off zal gedaan worden door Lichting2018 waarbij 14 studenten/talenten van 7 academia hun werken laten zien.

Hierop volgt een prijsuitreiking.

David Laporte opent de AFW met een fantastische show en Nina Mounah heeft op vrijdagavond een show.

  

Ik persoonlijk heb uitnodigingen gekregen voor een aantal toffe shows en ga jullie op de hoogte houden van al het moois dat te zien zal zijn.

 

2 Comments

%d bloggers like this: