• Hi Goldies!

Nog even en mijn vakantie naar Barcelona is een feit… Of je nu op een lange vakantie gaat of een citytrip maakt, inpakken vinden we toch altijd weer een beetje lastig. Dus hoe pak je effeciënt je koffer in? Je koffer inpakken in 15 minuten doe je zo
[SEE ENGLISH TRANSLATION] •

Je koffer inpakken in 15 minuten doe je zo

Met deze tips pak jij in 15 minuten je koffer in

Mix & Match

Ik leg altijd eerst alles uit op mijn bed en maak dan setjes. De dingen die ik meeneem moeten met minimaal 1 ander item te matchen zijn. Op die manier kan je meerdere outfits maken met dezelfde items en er toch weer anders uitzien. In combinatie met sieraden heb je zo superleuke looks.

Laagjes laagjes laagjes


Probeer het aantal items te beperken. Bedenk hoeveel dagen je daadwerkelijk weggaat en hoeveel je je zult gaat dragen. Trek zoveel mogelijk lagen kleding aan die je, wanneer je het warm hebt, uit kunt trekken.

Denk aan: een bikini onder je kleding, hemdje, shirt, vest, trui

[kun je desnoods om je middel knopen] en jas. Dan hebben we de sieraden: doe zoveel mogelijk om, trek je zwaarste schoenen aan en doe je nieuwe leuke hoed alvast op. Op die manier spaar je veel ruimte uit en hoef je alleen nog maar een paar hoognodige dingen in te pakken.

Roll me up

Je kleding oprollen zorgt ervoor dat je ruimte bespaart én dat je kleding kreukvrij blijft. Een win-win situatie dus. Doe er je voordeel mee 😉

 

Met deze tips pak jij in 15 minuten je koffer in

 

Over elkaar

Als één na laatste “inpak”-tip is het heel handig om jurken en broeken over elkaar heen te leggen, zoals je op de foto ziet. Op die manier blijft het kreukvrij en plat, dus je kunt veel in je koffer kwijt.

Drop it like it’s hot

Neem mini’s mee, gebruik ze, laat ze daar. Je gebruikt het daarna toch niet meer en het scheelt weer ruimte en gewicht. Heb je weer een excuus om dat ene leuke jurkje uit Spanje te kopen, toch?