may favorites 2016
BEAUTY,  MAKEUP,  VIDEOS

May Favorites 2016 | Lady Goldapple

In today’s video I show you my May Favorites 2016. What fragrance do I use to feel special? How do I give my curls more body? And do I finally show you my new Chanel products? Watch the video and find out…

Today I show you my May Favorites 2016

I Haven’t done a video like this one yet, but always like to watch these kind of videos myself, so I thought: why not! Lately, I’m more into the talk-video’s , so I hope you like that too. Like I said: I’m showing you all my May Favorites 2016, from my favorite fragrances; what fragrance do I use to feel special? To Chanel (I finally show you my new Chanel products!), Ellis Faas Makeup and hair products; How do I give my curls more body?

Let me know what you think of this video, enjoy watching and don’t forget to subscribe! New video every Wednesday, click here if you can’t see the video♥

//

Vandaag laat ik julllie mijn Mei Favorieten 2016 zien

Ik heb nog niet eerder dit soort video’s gemaakt, maar vind het altijd erg leuk om naar te kijken, dus ik dacht: waarom niet! De laatste tijd ben ik meer into de praat-video’s, dus ik hoop dat jullie dat ook leuk vinden. Zoals ik al zei: ik laat jullie mijn Mei favorieten zien, van mijn favoriete luchtjes; welk luchtje gebruik ik om mij speciaal te voelen? Tot Chanel (Ik laat jullie eindelijk mijn nieuwe Chanel producten zien!), Ellis Faas make-up en haar producten; hoe geef ik mijn krullen meer textuur en body?

Laat me weten wat je van de video vindt, geniet ervan en vergeet niet om je te abonneren! Elke woensdag staat er weer een nieuwe video voor jullie klaar, klik hier als je de video niet kunt zien ♥

%d bloggers like this: