BEAUTY,  MAKEUP

Nieuwste TREND? Niks voor mij…

Trends, ze komen en ze gaan. Ik verbaas mij soms over hoe bizar ze kunnen zijn en andere zijn gewoon leuk en creatief. En vind je het leuk om ook eens zo’n trend te dragen? Lees dan vooral verder….

Na wat speurwerk heb ik er enkele gevonden die ik wel leuk vind. Vraag me af of jullie deze zouden dragen. Laat het me weten in en comment als je het leuk vind natuurlijk.

Nou dacht je waarschijnlijk dat je op wenkbrauw gebied wel alles hebt gezien, nou niets is minder waar.

Na de Feather-brow

en de Prikkeldraad brows zijn er nu de iets glamoureuzere brows namelijk de Metallic Brows. Je maakt ze door een beetje vaseline of wenkbrauw gel in je wenkbrauwen te smeren en dan meng je ze met een koper- of bronskleurige oogschaduw. Dan even doorkammen

Et voir lá

 

Stained Lips.

Deze ceëer je door met je vingertoppen de randen van je lippen te deppen, nog voordat je lipstick volledig is ingedroogd. [Wat je ook kunt doen is je boyfriend zoenen, zelfde effect maar veel leuker, heheh.]

Zie hier het effect daarvan:

Glitter Strobing:

Bij deze trend breng je highlighter aan op je jukbeenderen en net onder je wenkbrauwen. Daarna voeg je daarover heen nog glitters toe, zoals hier

Underliner:

Dat is een trend waarbij je de onderrand van je ogen extra aanzet met een dikke lijn eyeliner. Het is zeker een draagbare trend en leuk eens te proberen. Pak de dunste kwast uit je make-up kwasten collectie en ga voor een subtiel lijntje onder je ogen of een cateye op zijn kop.

Tip:  metallic of een kleurtje is ook heel leuk.

En dan waar ik het eigenlijk met jullie over wil hebben…

De Sproeten trend

Ik vind ze hartstikke leuk . Ze zijn er in allerlei varianten. Maar wist je dat er mensen zijn die ze zo geweldig vinden dat ze ze laten tatoeëren? Ja echt, kijk maar eens naar het filmpje hieronder.

Ik zelf zou niet zo drastisch te werk gaan. Je kan het ook met make-up creeren het voordeel daarvan? Je was ze er weer af ‘s avonds en de volgende dag ben je sproetenloos of maak je weer nieuwe.

Tell me; zou jij voor een van deze trends gaan? Of weet je nog een andere leuke/gekke trend?

Let me know below

%d bloggers liken dit: