Je feestoutfit is klaar en you're ready to go. Maar welke tas neem je mee? Een feestelijke tas die je ook na de feestdagen nog kunt dragen? CHECK! De perfecte crossbody tas voor de feestdagen van Brandfield
FASHION

Perfecte crossbody tas voor de feestdagen | Brandfield

Je feestoutfit is klaar en you’re ready to go. Maar welke tas neem je mee?
Een feestelijke tas die je ook na de feestdagen nog kunt dragen?

CHECK! De perfecte crossbody tas voor de feestdagen besteld bij Brandfield.nl

Goldies, geloof me. Ik heb de perfecte crossbody tas voor de feestdagen gevonden. Ik ben zo iemand die altijd een tas bij zich moet hebben, ook met het uitgaan. Je hoort vaak genoeg dat mensen hun pasjes en mobiel op bepaalde plekken wegstoppen, maar iets te druk meedansen op de nieuwste hit van Jason Derulo en weg zijn je spullen. Dus: een tas. Maar welke?

Een crossbody is wat mij betreft het perfecte tasje. Niet te groot, niet te klein. Ook met shoppen houd ik van een middel-groot tasje, zodat je je handen vrij hebt om dingen op te pakken.. en aan te raken… en aan te pakken (Did someone say free hot chocolate? No? Bummer) Op de website van Brandfield.nl, was ik aan het zoeken naar leuke tasjes (want die heb ik nog niet genoeg natuurlijk – ahum) en toen kwam ik haar tegen. Alles wat sparkles heeft vind ik per definitie al iets feestelijks hebben, maar ik wilde een multi-functionele tas die ik ook na de feestdagen nog door kan dragen. Toen kwam ik hem tegen…

De Guess Nissana Coal Crossbody 

Je feestoutfit is klaar en you're ready to go. Maar welke tas neem je mee? Een feestelijke tas die je ook na de feestdagen nog kunt dragen? CHECK! De perfecte crossbody tas voor de feestdagen van Brandfield

 

Het tasje heeft een perfect formaat.

Je feestoutfit is klaar en you're ready to go. Maar welke tas neem je mee? Een feestelijke tas die je ook na de feestdagen nog kunt dragen? CHECK! De perfecte crossbody tas voor de feestdagen van Brandfield

Je kunt er heel veel in kwijt, maar het ziet er niet zo groot en vol uit en dat is wat ik zo fijn vind aan dit tasje. Voor uitgaan heeft het ook een goed formaatje. En als je staat te dansen & sjansen is dit een hele goede optie!

Ik ben lekker gaan kerstshoppen en kwam natuurlijk weer tig winkels tegen die ik wilde bekijken. Zo tof wanneer je allemaal aparte shopjes tegenkomt. Zo kwam ik bij een winkel terecht die allemaal gave foto’s in lijsten  had, ik ging er helemaal geïnspireerd weer weg. Zoveel leuke kleine winkeltjes; de één met vintage speelgoed, de ander met gave retro lampen. En dan die gezellige straten, allemaal mooi verlicht met kerstlichtjes, kerstmuziek die door de straten klinkt. Ja… ik ben helemaal in de Kerstsfeer hoor.

Je feestoutfit is klaar en you're ready to go. Maar welke tas neem je mee? Een feestelijke tas die je ook na de feestdagen nog kunt dragen? CHECK! De perfecte crossbody tas voor de feestdagen van Brandfield

 

Na de shopsessie gezellig nog even een wijntje gedaan met mijn mam en lekker wat gegeten. Het was onwijs koud, dus na de wijntjes kwamen als toetje… Twee honey hazel lattes! Echt, mijn favoriete drankje en natuurlijk theetjes en chocolademelk. Dat en water, is ongeveer wat ik het meeste drink en waar ik oprecht heel gelukkig van kan worden 😉

 

Je feestoutfit is klaar en you're ready to go. Maar welke tas neem je mee? Een feestelijke tas die je ook na de feestdagen nog kunt dragen? CHECK! De perfecte crossbody tas voor de feestdagen van Brandfield

Hoe je de perfecte crossbody tas voor de feestdagen styled? Zoals jullie op de foto’s zien, combineer ik de tas met mijn sailor cap, flared broek, fluffy coat en comfy chunky sneakers. Door de Guess-tas krijgt de outfit net wat meer flair en bling: outfit compleet ✓. Voor de feestdagen kun je dit tasje prima op een glitter jumpsuit dragen of bijvoorbeeld bij een mooi jurkje. De kleur maakt niet uit, want zwart past overal bij.

De perfecte crossbody tas voor de feestdagen van Brandfield

Wat vind jij van dit tasje? Laat het me weten! BIG HUG, Charissa

 

 

%d bloggers like this: