plannen
FASHION,  NEDERLANDS,  OOTD

Studiejaar afronden en deadline

Hey sweeties, hoe is het met jullie?

Met mij gaat het even niet zo fijn, het college studiejaar loopt op zijn eind. Er moet nog van alles afgerond worden en met een deadline van 2 weken wordt het erg spannend en ben ik best gestrest. Daarbij moet ik ook nog voldoen aan mijn verplichting aan de Beau Monde waarvoor ik als editor een rubriek maak voor in ieder magazine-nummer: de fashionbuzz. 

Studiejaar afronden met Examens

Sommige van jullie hebben en zitten nog midden in de examens. Ook voor jullie zal het best veel blokken en stressen zijn. Maar tussendoor moet je niet vergeten ook wat relax momenten en/of uitstapjes in te plannen.

plannen

Time management

Dat is waar het allemaal om draait. Maak voor de week en zelfs voor je weekend een schema zodat je de momenten van studeren en ontspanning en je pauzes kunt inplannen. Echt, het is zo belangrijk. Als je genoeg ontspant tussen alles door gaat het opnemen van de stof en/of het maken van je essays zoveel makkelijker en kun je je gewoon beter concentreren.

Zoals ik al zei ben ik nog bezig met afronden van mijn studiejaar. Zojuist heb ik feedback gekregen op mijn ingeleverde werk en zat ik echt even met de handen in het haar!

Dacht echt, ‘wat moet ik hier nu mee’ snap even niet wat ze willen.

plannen

Maar na alles nog eens op een rijtje te hebben gezet en er even goed over na te denken kwam ik weer tot betere inzichten en kan ik weer verder.

Valt echt soms niet mee, maar wat ik jullie wil meegeven; verlies de moed niet en als het even tegenzit, maak een kop thee, pak een kladblok en zet het op papier. Zo wordt het overzichtelijk en zie je er weer ‘een gat ‘in.

Fashion deals

En dan zijn er nog de fashion-deals die via Instagram en/of mijn blog lopen. Onderhandelen, het afspreken van de uiteindelijke eisen en uitzoeken van kledingstukken. Alles neemt uiteindelijk zijn tijd. Dus kom ik weer uit op time management. Plan, plan, plan. En zowaar lukt het mij telkens weer prima.

Tussendoor is het tijd voor leuke afspraakjes met vriendinnen en die gaan meestal gepaard met een fotoshoot. Zo ben ik donderdag naar Randy – mijn vaste kapper- geweest voor weer een nieuwe hairdo. ‘s Avonds ontmoette ik mijn vriendinnetje Amanda bij het W hotel en hebben we heerlijk gedanst. Gisteren zou ik eigenlijk gaan karaoke’en met een andere vriendin, maar omdat we allebei vrij moe waren is dat verschoven haha. Wanneer dit artikel online gaat, ben ik onderweg naar een Coffee Company om aan mijn studie verder te werken en vanavond is het tijd voor…. Het Eurovisiesongfestival! #ZinIn!

plannen
Wat vinden jullie van de outfit op de foto’s trouwens? Het is een jurkje van Comma met een bijpassend riempje en heerlijke laarsjes van NA-KD. Ik draag ze niet heel vaak, omdat ze niet mega comfortabel zijn.. maar zien er wel leuk uit (al zeg ik het zelf).  Ik moet me altijd weer inhouden om niet teveel uit te geven, maar vaak geef ik mezelf een budget per zoveel tijd. En voor dat bedrag mag ik dan wat leuks uitzoeken 🙂 Wel heb ik als voorwaarde dat er voor elk nieuw kledingstuk in mijn kast, ook weer eentje moet wieberen. Zo voorkom ik dat mijn kledingkast té vol wordt.

 

Lieverds, ik laat jullie snel weten of ik nog leef na al mijn studie-verplichtingen. Maar ik heb er vertrouwen in. Heel veel succes en een dikke kus voor jullie. Tot snel, xoxo

plannen

 

 

 

 

 

2 Comments

%d bloggers like this: