Rijksmuseum
FASHION

Tijd voor leuke Zomer!

Het is Zomer! Althans.. af en aan dan. Ik zal het niet te hard roepen, voor je het weet, wordt er weer een ton water over ons kikkerlandje heen gegooid.

Maar eerlijk, ik heb zo erg verlangd naar de Zomer. Het kunnen dragen van jurkjes en rokjes met gekleurde sandaaltjes en zo min mogelijk make-up. Boekjes lezen in het park, picknicken, varen met de boot, flaneren op het strand… Ja, heerlijk.

Laatst was ik met mijn vriendin Chanou op pad, we hadden elkaar zo lang niet gezien. Na ellenlange voicememo’s via Whatsapp was het moment eindelijk daar: onze hereniging. Op de dag van onze afspraak deed ze mee aan een challenge: 24 uur lang vasten. Precies één van de warmste dagen, moet je nagaan.

Ze mocht af en toe wat water en gunde zichzelf een zwarte koffie. Maar dat was het. Ik zou het haar niet nadoen in ieder geval. Tenzij detoxen met sapjes ook telt. In dat geval heb ik dat al een keer gedaan (en dat was zwaaar).

zomers leuke outfit

Tevoren al bedenk wat voor soort foto ik wil

Wat zo leuk is, is dat ik vaak van tevoren al bedenk wat voor soort foto ik wil. Welke tekst ik eronder ga zetten, waar ik het voor ga gebruiken. Overal wordt van tevoren over nagedacht. En ma friend  speelt daar heel fijn op in, zij ziet overal foto’s in (heb ik ook) en we komen vaak tot hele gave plaatjes. Waaronder die van vandaag! De rok heb ik toevallig ook gekocht toen ik met haar op pad was, namelijk in Stockholm. Ik combineer hem met eenzelfde soort print en grappig genoeg komt deze print o-ver-al terug. In blouses, rokken, jassen, shirts, jurken. Denk dat ik dus wel kan stellen, dat ik een goede keus heb gemaakt 😉

Het is heerlijk om er zomers vrolijk uit te zien. Een zomerse outfit? Het is belangrijk ervoor te zorgen dat je je goed voelt in kleding, maar ook dat je schittert. Daarnaast is het van belang, dat je kleding van goede kwaliteit is en niet na 1 keer wassen rare vormen aan neemt, hahah!

De kwaliteit van bijvoorbeeld Jane Lushka is uitstekend, waardoor alle items zeer comfortabel zitten. Combineer een van de shirts of tops met een rokje. Of trek een leuk jurkje aan en combineer deze met een leuke blazer. Wat vind je bv van deze items van jane lushka? Tof nie-waar?

 

 

Hieronder wat  resultaten van onze shoot! Wat is jullie favoriete zomer-outfit? Let me know… XX

zomers leuke outfit zomers leuke outfit zomers leuke outfit

 

2 Comments

%d bloggers like this: