8 Tips verkopen via United Wardrobe. s’ Ochtends zette ik mijn spullen te koop en de volgende dag was alles verkocht. Hoe ik dat doe? Dat ga ik je in dit artikel uitleggen.
[ENGLISH TRANSLATION BELOW]

Tip 1 

Allereerst: kijk naar het seizoen. Mensen kopen geen bikini of zomerjurkjes wanneer het buiten 3 graden is. Als jij oude Winterlaarsjes hebt liggen en het buiten -10 graden is: verkopen! En als het 30 graden is, kom dan niet met je winterjas.. maar met je bikini’s. Naar het seizoen kijken dus.

8 Tips verkopen via United Wardrobe

Tip 2

Ziet het er nog goed uit? Of zou je het eigenlijk weg moeten gooien? Als je voor dat tweede kiest, verkoop het dan niet, maar gooi het ook daadwerkelijk weg. Niets is zo jammer dan een afgetrapt iets ontvangen.

Tip 3

Houd er rekening mee dat er nog wat van de prijs afgaat. 10% servicekosten en 7,95 wanneer het een pakje is, 3,95 voor een brievenbuspakje en anders een x bedrag afhankelijk van het gewicht van de eventuele brief (sieraden). Bedenk vooraf welke prijs je ervoor wilt hebben en tel de verzendkosten hierbij op. Maak het niet te gek, maar houd hier rekening mee 🙂

 

Tip 4

Speel in op trends. Nu zijn petjes en faux fux jassen helemaal trendy. Speel daar dus op in! Kijk wat er veel wordt verkocht en kijk wat jij thuis hebt liggen en weg wilt doen. Mensen zoeken nou eenmaal “goedkope” kleding die hip is op dit moment.

8 Tips verkopen via United Wardrobe.. Lees snel verder!

8 Tips verkopen via United Wardrobe

Tip 5

Wees eerlijk. Wanneer je een look-a-like verkoopt, probeer het dan niet voor te laten komen alsof het “echt” is. Wanneer het niet echt is, zet er dan ook bij: look-a-like of noem het merk helemaal niet.

Tip 6

Doe er een personal note bij wanneer je het verkocht hebt. Een klein briefje met: “Veel plezier met je aankoop, xo” is al net wat leuker dan alleen het product zelf ontvangen. Althans, dat vind ik. Een klein briefje laat zien dat je moeite hebt gedaan.

8 Tips verkopen via United Wardrobe

Tip 7

Stuur het snel op. Jij wil, als je iets bestelt, ook zo snel mogelijk het product in huis hebben toch? Jouw kopers ook!

Tip 8

Zorg ervoor dat je wat aan-foto’s tussen de foto’s hebt staan, zodat mensen zien hoe de kleding staat en valt. Een jas kan er heel anders uit zien wanneer je het aantrekt. Let daar dus op 🙂

8 Tips verkopen via United Wardrobe

En dat waren ze: 8 Tips verkopen via United Wardrobe. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen helpen. Laat me weten of je ook daadwerkelijk sneller verkoopt met deze tips. BIG HUG, Charissa