Sans Soucis Makeup, Ladygoldapple
MAKEUP,  TUTORIAL

Sans Soucis is What you see

Sans Soucis

[NL]Het is erg leuk om nieuwe dingen uit te proberen, zo ook op make-up gebied. Als ik over een nieuwe mascara hoor die iets nieuws “kan”, kan ik niet wachten om het te testen,

[EN] It’s really cool to try out new things, also with make-up. When I hear something about a new mascara that can do something “new” I can’t wait to test it

Tig nagellakjes

Ik heb meerdere oogschaduws in mijn (véél te klein) kastje staan, waar ik mee experimenteer, ik heb tig nagellakjes waar ik mee kan afwisselen en verschillende kleuren lippenstift. Persoonlijk ben ik erg fan van de lippenstifts die je haast niet ziet, maar die nét dat beetje meer geven. Maar ook roze of rode lippen vind ik bij bepaalde kleding erg leuk staan.

Vandaag een review over twee nagellakjes. (kom maar bij de rest van mijn stash…) en een lippenstift van Sans Soucis . Ik kende het merk nog niet, maar nu ik het getest heb ben ik fan!

[EN] Lots of nailpolish

It’s really cool to try out new things, also with make-up. When I hear something about a new mascara, that can do something “new” I can’t wait to test it. I’ve got multiple eyeshadows in my (way too small) cupboard with which I like to experiment. I’ve got a lot of nail polishes to variate with and different coloured lipsticks. Personally, I’m really a fan of lipsticks you barely see, but just give that little bit extra. Also pink or red lips can be really nice in combination with certain clothes.

Today a review two nail polishes. (welcome to the rest of my stash…) and a lipstick from Sans Soucis . I didn’t know the brand before, but since I’ve tested it I’m a fan!

make-up

Waar staat Soucis voor?

De producten van Sans Soucis zijn dierproefvrij. Een enorme plus vind ik. De producten bevatten exclusieve natuurlijke powerstoffen en thermaalwater uit Baden-Baden. Sans Soucis is het enige merk ter wereld dat daar gebruik van kan maken.

[EN] What does Soucis stand for?

Sans Soucis products aren’t tested on animals. Really a plus I think. The products contain exclusive natural power-ingredients and ‘thermaalwater’ from the Baden-Baden. Sans Soucis is the only brand in the world, that is allowed to use it.

Lipstick-Kleur : 35 Pink Orchid

Mijn eerste indruk is erg positief. Het hulsel ziet er strak en stijlvol uit. De kleur lijkt me wat fel voor mij, maar hij ziet er wel mooi uit.

Sans Soucis lips

De lippenstift voelt lekker romig op mijn lippen. Soms voelen je lippen een beetje trekkerig of droog aan wanneer je lippenstift op hebt gebracht, maar dat is bij deze niet het geval. Ook de kleur is super. Hij leek wat fel, maar op je lippen wordt hij erg mooi…

[EN] Lipstick-Colour: 35 Pink Orchid

My first impression is really positive. The cover looks really stylish. The colour seemed to be a little bright for me, though it does look nice.

Sans soucis lips
The lipstick feels lovely creamy on my lips. Sometimes when you put on lipstick, your lips can feel a little tight or dry, but with this one that isn’t the case. The colour is also great. It looked somewhat bright, but on your lips it looks really beautiful.

lips

Sans Soucis Nagellak-kleuren: 200 Glamorous Orchid en 170 Cool Silver

De lakjes zien er mooi en feestelijk uit. Ik was benieuwd hoe goed ze dekken en of ik aan één laagje genoeg zou hebben.. Als je uitgaat kan een mooi lakje op je nagels natuurlijk niet ontbreken. Meestal is dat nou nét datgene wat ik tot het laatste moment uitstel en dan vervolgens maar laat…Vooral omdat je meestal meerdere laagjes moet aanbrengen en het een tijdje duurt voordat er geen deuken meer in je nagellak ontstaan, dat heb ik veel te vaak meegemaakt!

[EN] Sans Soucis Nailpolish-colours: 200 Glamorous Orchid and 170 Cool Silver

The polishes look really beautiful, festive. I’m curious about if they’ll cover up my nails in one shot…
When you go out, a nice polish on your nails can’t be missed. Usually that is the thing I postpone until the last moment and eventually I’ll leave it… Especially because you usually have to apply multiple layers because it takes a while until there don’t occur damages anymore, been there done that!

nails

Na een laag dekkend

De Glamorous Orchid heb ik op alle nagels aangebracht behalve mijn pinken, daar heb ik de Cool Silver op gedaan. Het eerste laagje Glamorous Orchid is meteen al super dekkend. Ik vergat dat ik de Cool Silver op mijn pinken wilde doen, dus ik dacht het er snel af te kunnen halen: niet dus! De nagellak is met één laagje al dekkend en hij is erg snel droog. De Cool Silver is meer een nagellak die je over een matte kleur zou moeten aanbrengen, maar als je toch alleen de Cool Silver op wilt doen, moet je twee à drie laagjes aanbrengen.

lips

[EN] One layer only

I applied the Glamorous Orchid to all my nails, except for my pinks, I applied Cool Silver to them. The first layer Glamorous Orchid coves right away. I forgot I wanted to apply the Cool Silver to my pinks, so I thought I could quickly remove the Glamorous Orchid: not! The nailpolish covers your nails after one layer dries quickly. The Cool Silver is more a polish you’d apply to a dull colour, but if you only want to apply the Cool Silver, you should apply two to three layers.

nails

Glamorous Orchid en Cool Silver zijn limited editions, ideaal voor de komende feestdagen: dus als je ze wilt hebben moet je er snel bij zijn!
Wat vind jij van de make-up? Laat het me weten in een reactie! X

[EN] Glamorous Orchid / Cool Silver,  are limited editions, ideal for the upcoming holidays: so if you want them you have to buy them quickly!
What do you think of the make-up? Let me know in a comment below! X

Edit: All Sans Soucis Products are cruelty-free, which means they are not tested on animals.

10 Comments

%d bloggers liken dit: