Enable the Label
FashionbuzzMonday

Why I adore Enable the Label

Hi lieve Goldies! Ik heb al meerdere foto’s geplaatst op Instagram, waarbij ik items droeg van Enable the Label. Dit is een nieuw Nederlands online platform, waarbij upcoming fashion labels te vinden zijn.

Allereerst staan er nu merken op uit Stockholm, London en Copenhagen, maar ook Berlijn, Parijs en Milaan volgen snel.

Wat ik tof vind aan dit platform, is dat het nieuwe merken de kans geeft om de Nederlandse markt te betreden. Daarbij is het voor ons een toffe manier om nieuwe merken te leren kennen. Enable the Label is heel erg voor storystelling, dus bij ieder item kun je een verhaal lezen. Waar en door wie het is gemaakt, waar het merk voor staat… Welke reis heeft het product gemaakt. Kortom: een super tof platform, die ik graag extra aandacht geef op mijn blog!

 

Enable the Label

Clean aesthetic

The Sept is een merk uit Munich, waarbij clean aesthetic wordt gecombineerd met een vrouwelijke fit. In deze turtleneck wordt de sensualiteit van de vrouw gesymboliseerd. Het is een item dat een strakke, afslankende fitting heeft met lange armen en een klassiek item. De top is gemaakt van zacht katoen, met een klein beetje stretch. Ik kreeg meteen onwijs veel complimenten toen ik over deze top postte, dat zegt denk ik al genoeg… Hoe dan ook een favoriet in mijn garderobe op dit moment!

De founder van The Sept had genoeg van haar overvolle garderobe -kan ik me wat bij voorstellen #beentheredonethat-. Daarom wilde ze basics ontwerpen in aardekleuren,  waarmee je eindeloos kunt combineren.

 

Enable the Label

Voor eigenwijze plukjes

Deze schattige haarclips zijn van The Label Enable. Vroeger was ik van de haarclipjes, daarna eigenlijk helemaal niet meer… en nu ben ik weer opnieuw fan! Je kunt er een speelse touch mee geven aan je klassieke outfit, of houdt het klassiek door voor ton-sur-ton te gaan. Hoe dan ook: een leuke manier om dat eigenwijze plukje haar mee vast te zetten.

 

Enable the Label

Een merk met persoonlijkheid

Als laatste – voor nu – het merk Labrador of Sweden. Verwisselbare tassen-straps, waarmee je je tas een andere look kunt geven. Bij mijn outfit, was de rode strap een leuke eyecatcher. Met een zwarte strap had ik het wat meer op kleur gehouden. Keuzes, keuzes 😉 Labrador of Sweden gelooft in krachtige persoonlijkheden en rebelse statements. Daarom maken ze fashion-statement items in de vorm van schouderstraps.

Het merk begon met creëren omdat ze nooit de perfecte tas konden vinden. Veel tassen waren mooi, maar hadden geen persoonlijkheid. De strap had daarbij nul toegevoegde waarde. Om dit te veranderen is Labrador of Sweden ontstaan. De naam is vernaamd naar het ras van hun hond, omdat dit ras bekend staat om hun eigenwijze en vrolijke persoonlijkheid. Daarbij zijn alle straps ontworpen in Zweden en gemaakt van 100% vegan materiaal.

 

Kenden jullie Enable the Label al? En wat vinden jullie van het concept?

Dit artikel was in samenwerking met Enable the Label, daarbij ben ik ambassadrice voor dit merk.

2 Comments

Wat vind je er van?

%d bloggers liken dit: