TOMMY HILFIGER CROSSOVER BAG
FASHION

GIVE-AWAY | TOMMY HILFIGER Crossover Bag

I’m having a really cool give-away!
It’s finally happening:
the first Lady Goldapple give-away!
A TOMMY HILFIGER CROSSOVER BAG! @thebagstore.nl

Hey girls!

I’ve announced it in my newsletter already… I’m having a really cool give-away!
I somewhat “hinted” you already a while ago, but now it’s final:

[accordion][panel num = “1” title=”Lees in het Nederlands”]Hey meisjes! Ik heb het in mijn nieuwsbrief al aangekondigd…
Vandaag heb ik een echt coole Give-away! Ik heb het al een tijdje geleden aangekondigd, maar nu het is zo ver:
de eerste Lady Goldapple Give-away!
[/panel][/accordion]

The first Lady Goldapple give-away!

EN: You can WIN one of these super cool Tommy Hilfiger crossover bags! With a value of € 99,90.
Click on the links to find out what they look like:
The honey crossover Solic Pumice Stone
The honey boxy crossover midnight
The honey boxy crossover weave
The honey boxy crossover solid stripe

[accordion][panel num = “2” title=”Lees in het Nederlands”]Je kunt één van deze super coole Tommy Hilfiger Crossover tasjes winnen! Met een waarde van € 99,90.
Je kunt op de links klikken om erachter te komen welke jij zou willen:
The honey crossover Solic Pumice Stone
The honey boxy crossover midnight
The honey boxy crossover weave
The honey boxy crossover solid stripe
Het mooie van deze Cross-over tasjes is dat ze klein zijn, maar ook weer niet te klein.
Je kunt er makkelijk je spulletjes in terugvinden. En laten we eerlijk zijn… Grote tassen zijn handig, maar het duurt meestal enige tijd om er iets in terug te vinden. Wat er verder zo cool aan is, is dat dit cross-over tasje multifunctioneel is, praktisch en altijd goodlooking.
Of je nou uitgaan of gaat winkelen, het Tommy Hilfiger Crossover tasje heeft de perfecte maat en de perfecte look. Altijd.
En tijdens het winkelen kunt je goed al die leuke kleding op de rekken bekijken, want je hebt je handen vrij!
Tommy Hilfiger is een van mijn favoriete merken, het is sportief, classy en chique.

De Honey Crossover Solic Pumice Stone is geweldig voor in de lente/zomer, omdat het een lichte kleur heeft. De Honey Boxy Crossover Midnight is daarin tegen makkelijk te combineren. Of je nou licht, donker of gekleurde kleding draagt, het is altijd matchy matchy. Het materiaal waarvan de tas is gemaakt ziet er uniek uit en de solide streep is uiteraard een Tommy-Hilfiger-herkenning.
Ze zien er allemaal super schattig, dan is het nu aan jou: Welke is jouw favoriet??

Hoe kun je een van deze fantastische Tommy Hilfiger crossover bag winnen:
♥ Volg @Charissa_Goldapple en @TheBagstore op Instagram en tag een vriendin/vriend die dit ook zou willen winnen!
♥ Abonneer je op mijn Youtube-kanaal
♥ Abonneer je op mijn nieuwsbrief. Je bent dan als eerste op de hoogte van leuke Give-aways en ander leuk nieuws !♥ Als laatste maar daarom niet minder belangrijk: vertel me in een commentaar hieronder:
Welke is jouw favoriet en wil je winnen?

Wat Ik aan had:
trui – Tommy Hilfiger…
Jas – Otto (sold out)
Ripped Distressed Jeans – Asos
Boots – Invito
Tommy Hilfiger Crossover Bag – The Bagstore
[/panel][/accordion]

EN: The awesome thing about crossover bags, is that they are small but not too small. It’s really easy to find your things in it. Let’s be honest.. Big bags are handy, but it usually takes some time to find what you were looking for. The other cool thing about crossover bags, is that they’re multi-functional, practical and always good-looking. Whether you go out or go shopping, it’s the perfect size and has the perfect look. Always. And while shopping you can look through the racks easily because you wear your bag crossover.

Tommy Hilfiger is one of my favorite brands, it’s sporty but also really classy and chique. The Pumice stone one is great for Spring/Summer, because it’s light colored. The midnight one is super easy to combine, because whether you wear light, dark or coloured clothing, it’s always matchy matchy. The Weave has got a little more unique/one-of-a-kind look and the solid stripe is obviously a Tommy-must-have. They all look super cute, so now it’s up to you which one you would like to win.

How to win this fabulous Tommy Hilfiger crossover bag:

♥ Follow me @Charissa_Goldapple and @TheBagstore on Instagram
And tag your friend who’d also like to win this crossover!
♥ Subscribe to my Youtube-channel
♥ Subscribe to the Newsletter to be the first to know about Give-aways and other fun news
♥ Last but not least: Tell me in the comments below:

Which one is your favourite and would you like to win?

I was wearing:

Sweater – Tommy Hilfiger
Coat – Otto (sold out)
Ripped Distressed JeansAsos
Boots – Invito
Tommy Hilfiger Crossover Bag – The Bagstore

TOMMY HILFIGER CROSSOVER BAG

TOMMY HILFIGER CROSSOVER BAG

TOMMY HILFIGER CROSSOVER BAG

TOMMY HILFIGER CROSSOVER BAG

TOMMY HILFIGER CROSSOVER BAG

TOMMY HILFIGER CROSSOVER BAG

TOMMY HILFIGER CROSSOVER BAG

TOMMY HILFIGER CROSSOVER BAG

TOMMY HILFIGER CROSSOVER BAG  TOMMY HILFIGER CROSSOVER BAG

In my next Newsletter: the 6th of April, I’ll announce the Winner! Goodluck…

In mijn volgende nieuwsbrief maak ik de winnares bekend, succes!

 

26 Comments

 • Avatar
  Olga Kalimulina

  Honey box crossover solid stripe vind ik de beste! Die wil ik zo graag winnen! met deze tas kan ik dan iedere outdit makkelijk opfrissen!

 • Avatar
  Indy lenderink

  Omg! Wat een ontzettend leuke actie! Ik heb altijd struggles met het shoppen met welke tas ik mee moet.. Dit is een perfect formaat zoals je zelf ookal beschreef! Ik zou het heel leuk vinden als ik er eentje zou winnen! Ik vind ze allemaal mooi maar ik heb het liefst de the weave of the solid stripe. Ik hou m’n mail + je youtube channel in de gaten liefs Indy

 • Avatar
  Justine

  Oeh! Die tas is tof! Ik zou wel graag de Tommy Hilfiger Honey Crossover Solid Pumice Stone willen 🙂 gewoon om een keer eens geen zwarte tas bij mij te hebben X

 • Avatar
  Tamara TS

  Wat een supermooie winactie! Ik vind de Honey Boxy Crossover Weave geweldig mooi, dus daar doe ik graag voor mee. Ik volg op Instagram (paramara1982),heb getagd en op YT (Tamara TS) en ben ingeschreven voor de nieuwsbrief.

 • Avatar
  Minale

  Wat een super leuke outfit, die jas is echt prachtig!
  Ik weet niet of het te laat is om nog mee te doen (?) maar het is het proberen waard haha 🙂
  De Tommy Hilfiger Honey Boxy Crossover Midnight lijkt mij heel vet om te winnen, ik vind ‘m echt mooi!
  Veel liefs, Minale

 • Avatar
  Larissa

  De ‘Tommy Hilfiger Honey Crossover Solid Pumice Stone’ vind ik echt super stijlvol.
  Ik zou heeeeel erg graag winnen omdat vrouwen nou eenmaal houden van tasjes. Het liefst zou ik natuurlijk bij iedere look uit mijn kledingkast een ander exemplaar dragen 😉 Als het dan ook nog eens designer is ga ik best wel uit m’n stekkerdoos. Poederig nude voor een kleurrijke lente en zomer. Reken maar dat ik hier iedere dag mee over de straten wil zwieren. Boooyah!

  “Style is a way to say who you are without having to speak”
  ― Rachel Zoe

 • Avatar
  Larissa

  C H A R I S S A !

  De ‘Tommy Hilfiger Honey Crossover Solid Pumice Stone’ vind ik echt super stijlvol.
  Ik zou heeeeel erg graag winnen omdat vrouwen nou eenmaal houden van tasjes. Het liefst zou ik natuurlijk bij iedere look uit mijn kledingkast een ander exemplaar dragen 😉 Als het dan ook nog eens designer is ga ik best wel uit m’n stekkerdoos. Poederig nude voor een kleurrijke lente en zomer. Reken maar dat ik hier iedere dag mee over de straten wil zwieren. Boooyah!

  “Style is a way to say who you are without having to speak”
  ― Rachel Zoe

 • Avatar
  Zoë

  Super leuke winaktie heb alles gedaan ook gecomment op insta Ik hou van alle zwarte tassen daar alles is geweldig!

 • Avatar
  robina

  Wauw, super leuke winactie en wat een leuk blog heb je. Met de Honey Boxy Crossover Weave zou ik wel raad weten qua combineren!! Liefs

 • Avatar
  sharon

  Wat een onwijs gave look! Het viel me erg op! Jr haar zit prachtig! En hele mooie heldere foto’s je hebt absoluut een volger erbij! Mijn voorkeur gaat uit naar: “The honey boxy crossover midnight” Prachtig! Dit model tasjes ben ik van gaan houden. Zo neem ik niet te veel spullen mee! En als nog past er heel veel in. Portemonnee, mobiel, sleutels, kleine deo, lipstick en een spiegeltje! Precies voldoende om een dag te overleven. En de kleur midnight zal overal prachtig bij staan! Zeker omdat ik meer van donkere kleren hou dan licht! Maar ook bij een licht broek en wit hempje zal deze tas schitteren!♡

 • Avatar
  Demi

  Super leuk deze winactie! Lastige keuze, maar ik ga voor de Tommy Hilfiger Honey Boxy Crossover Midnight.

 • Avatar
  Mylou

  Ahh wat zit je haar te gek op deze foto’s! Heel tof. En de tasjes zijn echt allemaal te leuk, moeilijk kiezen. Omdat ik ‘n tasje nodig heb dat ik bij elke outfit kan dragen, ga ik voor de ‘Honey Boxy Crossover Midnight’.

  Liefs! ♥

 • Avatar
  Han

  Woop woop!

  Crossover Midnight is suitable for almost everything and it’s design is timeless. I would definitely love to win that one~

 • Avatar
  Fleur

  Hey!! Wat een mooie tas! Het lijkt me heel gaaf om hem te winnen in de kleur midnight. Inderdaad de perfecte tas voor elke gelegenheid!
  X Fleur

 • Avatar
  Rosa

  Hi you! Heb alles gedaan en van wat ik van je blog heb gezien ben je een enorm leuke blogger. Wat een super actie! Tommy Hilfiger is ook één van mijn favoriete merken dus om de Honey boxy crossed solid stripe te winnen lijkt me super leuk. Die boxer braids staan je goed trouwens. X Rosa

 • Avatar
  Linda

  Heee char!

  T zou mij onwijs tof lijken om the honey boxy cross over solid stripe te winnen.
  Het is een super leuke en handige tas die je bij elke outfit kan gebruiken !

  P.s. je bent echt een super Blogger die snel groeit

  Liefsss Lin

 • Avatar
  Esmée Boers

  Hi Charissa,

  Ik vind de honing crossover Solic puimsteen het mooist en zou deze graag willen winnen.

  Ik wilde je ook nog even vertellen dat ik zo blij ben dat ik jou blog en youtube kanaal heb ontdekt. Het begon toen je een reactie plaatste op mijn instagram foto met Jim Bakkum, toen werd ik nieuwsgierig naar wie je was en ben ik je gaan volgen. Dus eigenlijk zou ik je moeten bedanken dat je dat deed en dat ik zo bij je blog kwam! 🙂

%d bloggers like this: