FASHION,  OOTD

Winter-outfit tips

Winter-outfit tips en iets met Penn and Ink…

Laatst stond ik op om 06:30, maakte heerlijke pancakes voor mezelf en daarna trotseerde ik de kou om foto’s te maken. Je moet wat als een Blogger/Instagrammer. Maar wat was het koud! De Zomer was niet normaal warm dit jaar en ik heb zo’n vermoeden dat de Winter ook vrij heftig zal zijn. Winteroutfit tips kunnen daarom goed van pas komen en bij deze zal ik jullie dus mijn tips geven om lekker warm te blijven deze winter.

Winteroutfit tips

  • Wanneer het heeft gesneeuwd en je een hak wilt dragen: kies dan voor laarsjes met een dikkere hak, zodat je minder snel weg kunt glijden.
  • Kies voor een lekkere warme (liefst oversized) sjaal, en match deze met de outfit die je onder je jas draagt. Op die manier kun je er altijd voor kiezen om hem om te laten bij je afspraak, en zie je er nog steeds fashionable uit. Ik zat met Black Friday nog een beetje rond te neuzen voor sjaals, (you can never have enough denk ik maar zo) kwam na wat gesurf op de site van Anna van Toorn  terecht en toen… kwam ik een hele leuke sjaal tegen van het merk Penn and Ink. Wie weet zie je mij dus binnenkort nog met een nieuwe sjaal op de foto’s!
  • Doe zakdoekjes in je tas
  • Ga voor een hydraterende lipstick of lipbutter
  • En kies uiteraard voor een mega oversized en warme jas. Iedereen ziet eruit als een fluffy teddybear deze Winter (kan ik je garanderen) en het houd je heerlijk warm. Dus: ik houd ervan.

Winteroutfit tips

  • Nog meer Winteroutfit tips! Zo zijn handschoenen echt een must. Zonder handschoenen overleef je de kou niet, met of zonder warme drank in je handen. Maar, omdat wij social-media-chika’s allemaal vergroeid zijn met onze telefoons (Kerstliedjes luisteren om in de sfeer te komen, mailtjes checken en reageren op foto’s op Instagram onder andere, haha) zijn handschoenen niet helemaal handig. Nu heb ik weer zo’n handige winteroutfit tip: er bestaan handschoenen waarmee je je telefoon kunt bedienen! De vingertopjes zijn van speciaal materiaal gemaakt, waardoor je mobiel op de aanraking reageert. I-de-aal. Kom ik een andere keer nog op terug.

Winteroutfit tips

  • Op een bankje zitten om te kijken naar mensen: love it. Net als lezen. Helaas kun je dit niet te lang doen, want dan bevriest je kont. En je handen. Dus blijf lekker in beweging! Juist in de Winter vind ik het heerlijk om te sporten, omdat je er mega veel energie van krijgt (en het je warm houdt). Vanavond ga ik daarom een lesje Dancehallen volgen met een vriendin.

Winteroutfit tips

  • En dan mijn laatste tip uit het rijtje; als het echt te koud is, blijf dan vooral lekker binnen. Met geurkaarsjes, een kop warme chocolademelk mét slagroom, een boek én je laptop om te shoppen. Want ook al zit je kledingkast bomvol. Er is altijd ruimte voor meer……….

*This article contains sponsored links, which keeps my blog up and running. Thank you so much for wanting to support my work and my blog. Warm hugs & kisses!

Winteroutfit tips

%d bloggers like this: