Armbanden voor ladies
FASHION,  NEDERLANDS,  STYLE

Armbanden voor Ladies

Op zoek naar een leuke armband? Er is voldoende online te vinden aan verschillende dames armbanden. Bekijk de collectie vrouwen armbanden bij Lucardi maar eens en misschien vind jij wel dé opvallende armband waarmee je jouw outfit een finishing touch geeft. Online of in een van de winkels.

Online vind je verschillende dames armbanden en dat ook nog eens vaak voor een betaalbare prijs. Of je nu op zoek bent naar een chique gouden dames armband of een stoere bangle, het is er.

In de plaats waar ik vandaan kom, was Lucardi toch altijd wel een beetje dé plek om leuke, maar betaalbare, sieraden te vinden. Ik ging er dan ook altijd even een kijkje nemen en kwam vaak met cadeaus voor iedereen naar buiten. Het fijne van armbanden vind ik het gevoel dat ze je geven. Toch net dat stukje elegantie, gecombineerd met een paar mooi gelakte nagels en je look is compleet. Er zijn natuurlijk verschillen in armbanden: ga je voor stoer en ruig afgewerkt? Of juist voor eentje die er heel elegant uitziet? Eentje met bedeltjes, zodat je er bij iedere gelegenheid weer een bij kunt kopen? Of juist voor iets grappigs, zoals en strikje, roosje of glitter?

 

Wat ik zelf ook erg leuk vind, is om een set te kopen, omdat deze mooi op elkaar afgestemd zijn. En natuurlijk voor speciale gelegenheden is het een feestje om te krijgen! De set hieronder bestaat uit een horloge en armband, als ik heel eerlijk ben… zou ik die best wel willen hebben 😉 Een tip is dus ook om je horloge en armband(en) qua kleur bij elkaar af te stemmen. Je ziet hieronder hoe mooi en stijlvol dit oogt, dus ga óf: all the way gekleurd voor de rainbow-look, óf voor goud/zilver, goud, zilver, etc. Dan houd je je armparty mooi afgestemd en dat oogt chique.

Goud in de mode

Armbanden zijn al millennia oud. De oude Romeinen zijn de eerste die ze echt als sieraden begonnen te dragen. In die tijd was het voornamelijk zilver en metaal, dit bleef populair tot 1700 en vanaf die tijd kwam goud in de mode. Later werd het normaal om veel armbanden tegelijk te dragen zodat je lekker kon opvallen, maar één ding is zeker: gouden armbanden zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken! In de loop der eeuwen zijn er veel stijlen voor de armband geweest. En met goud investeer je ook nog eens, want goud houdt zijn waarde en staat bij iedere outfit.

Dames armbanden online bestellen

Heb je jouw armband gevonden? Heel gemakkelijk online te bestellen. Zij bezorgen namelijk waar jij dat wilt; bij jou thuis of op het adres van iemand anders (voor als het een cadeautje is).

 

%d bloggers liken dit: