de leukste netflix series van dit moment
LADY'S SECRETS

De leukste netflix series van dit moment

De leukste Netflix series van dit moment. Eerlijk? Soms heb ik geen idee wat ik nóú weer moet kijken. Je favoriete serie is afgelopen en de lijst met series is eindeloos. Daarom hier wat tips! [ENGLISH TRANSLATION BELOW]

de leukste netflix series van dit moment

Stranger things

de leukste netflix series van dit moment

Vier vrienden, waarvan er één verdwijnt in het “upside-down”, een omgekeerde wereld. Daar waar iedereen hem opgeeft, blijft zijn moeder in hem geloven. Dan is er het vreemde meisje El met wel heel bijzondere gaven.

Een waanzinnig goede en spannende serie. Je denkt in het begin misschien dat het een kinderserie is, omdat je vier jonge jongetjes ziet, maar geloof me. You’ve got it wrong. Een sci-fi/trhiller/soms een tikje horror’ish qua genre, onwijs goed gespeeld, goed gecaste acteurs. Deze serie is een topper en je blijft ernaar kijken. Aan het einde blijven er toch nog wat losse eindes, waardoor ik mij afvraag of er stiekem toch nog een 3e seizoen zal komen. We gaan het zien.


score: ♥♥♥♥
de leukste netflix series van dit moment
Sinner

Een jonge vrouw (Jessica Biel, zie foto) gaat met haar gezin naar het strand. Dan steekt ze uit het niets een jongen in zijn nek, die daarop overlijdt. Waarom ze de jongen heeft neergestoken weet ze niet… 

Dit is één van de beste thriller-series die ik tot nu toe heb gezien. In één weekend uitgekeken en een dikke vette aanrader. Je krijgt per aflevering steeds meer hints te zien en langzamerhand kom je achter de ware reden van de impulsieve moord.


score: ♥♥♥♥♥

 

De leukste Netflix series van dit moment… lees snel verder!

de leukste netflix series van dit moment

the 100 tot seizoen 2

Vanuit de ruimte worden 100 kinderen gedropt op de nu-wel-heel-gevaarlijke aarde. Survival of the fittest in real life…

Een cast vol knappe acteurs die allemaal super goed acteren. Het verhaal is heel spannend en vernieuwend en je blijft ernaar kijken. Minpuntje is dat de beelden soms wat heftig en grof zijn, daarbij heb ik de serie niet afgekeken omdat het mij bij seizoen 2 teveel werd.


Score: ♥♥♥
de leukste netflix series van dit moment
riverdale

Riverdale, een doodgewoon dorpje waar nooit iets gebeurd. Maar dan wordt Jason Blossom vermoord, de rijke zoon van de Blossom familie… Een groepje scholieren onderzoekt de moord, de spanning neemt toe per aflevering…

Jugghead.. Archie.. alleen al voor deze knappe koppen zou je de serie kijken. Een typische meidenserie, leuk en gezellig om naar te kijken. Ik was een keer begonnen aan de serie en ben toen gestopt… Totdat iedereen het erover had, dat het zo’n goede serie was. Mijn nieuwsgierigheid nam toe en ik ben verder gaan kijken. Ik ben om. 


Score: ♥♥♥♥
de leukste netflix series van dit moment
selfridges

De zakenman Harry Gordon Selfridge die in 1909 vanuit de Verenigde Staten naar Londen kwam om in Oxford Street een groot warenhuis op te richten. Met de introductie van allerlei producten weet hij zijn collega’s op alle punten voor te blijven. De serie is een gedramatiseerde weergave van de werkelijke gebeurtenissen van de Londense warenhuisketen Selfridge die later met veel filialen uitgroeide tot één van de grootste nog bestaande warenhuizen in het Verenigd Koninkrijk.”

Weer een serie vol goede acteurs. Ik moet eerlijk bekennen dat ik écht niet wist dat er überhaupt nog een Selfridges in Londen zat en ook het verhaal erachter heb ik nooit geweten. Het is heel leuk om daarachter te komen via deze serie. Je kijkt hem lekker weg, met hier en daar toch de nodige spanning en drama.


Score: ♥♥♥♥
de leukste netflix series van dit moment
grand hotel

“De serie speelt zich af rond 1905 in een luxieus hotel. Allerlei mysteries rondom de eigenaars (de familie Alarcón) en de hotel bedienden, brengen de kijker meerdere detectiveverhalen. Gelijktijdig is er een onmogelijke liefdesverhaal tussen de bediende Julio en Alicia Alarcón.”

Voordat ik naar Spanje zou gaan, wilde ik wat aan mijn Spaans doen. Ik kwam deze serie tegen op Netflix en was meteen fan. De acteurs praten Spaans, de locatie is geweldig, de stijl is heel mooi en de acteurs.. Ja vooral Julio is een reden om de serie te kijken.


Score: ♥♥♥♥

 

Dit waren ze… De leukste Netflix series van dit moment. Waren dit nieuwe series voor jou of heb je er al een paar gezien? Laat het me weten! Ik ben benieuwd…

BIG HUG, Charissa

2 Comments

%d bloggers like this: